Je favoriete foto's afdrukken op polaroid, poster of canvas? Kom dan naar Fotobister aan de Voldersgracht.
Je favoriete foto's afdrukken op polaroid, poster of canvas? Kom dan naar Fotobister aan de Voldersgracht.

Vereeuwig jouw leukste foto's in polaroid-stijl bij Fotobister

Algemeen

Leg jij ook alles vast met je smartphone? Ben je gek op de populaire social media kanalen van tegenwoordig zoals Instagram en Facebook? Dan staat vast heel jouw telefoon vol met de leukste herinneringen in de vorm van foto's.

Bij Fotobister aan de Voldersgracht in Delft vinden ze het zonde als er niets met deze foto's wordt gedaan. Hier hebben ze dan - zoals je wellicht weet - ook een hele hoop leuke oplossingen voor bijvoorbeeld een collage afgedrukt als poster, canvas of nu ook als polaroid.

Polaroid
De polaroid ken je vast wel, zo'n leuke foto die direct uit een fototoestel komt rollen. Echter, heb je daarvoor helemaal niet zo'n speciaal toestel nodig. Je kunt namelijk via onze website www.instagramposter.nl heel gemakkelijk de foto's op jouw mobiele telefoon laten afdrukken als polaroid-foto.

Dit is natuurlijk onwijs leuk ter decoratie, maar bijvoorbeeld ook als cadeau. Door de herkenbare rand is er ook nog de ruimte om informatie, een leuke quote of bijvoorbeeld een datum te noteren op de afdruk. Dit maakt het nog een beetje specialer én persoonlijker.

Print packs
Je kunt je polaroid foto´s bij ons bestellen in print packs. Je kiest hierbij een aantal tussen de tien en twintig stuk uit en daarbij ook jouw favoriete formaat. Vervolgens hoef je alleen nog maar de leukste foto's uit te kiezen om daarna de afdrukken snel thuis te ontvangen. Zo vereeuwig jij jouw digitale foto's op de leukste manier en dat ook nog eens heel snel én voordelig!

Fotobister is gevestigd aan de Voldersgracht 16 in Delft. Alles voor jouw instagram foto's is te vinden op de speciale website www.instagramposter.nl.

Fotobister doet en kan veel meer dan de poloraid-foto's afdrukken. Op de website www.fotobister.nl is een uitgebreid overzicht te vinden van alles dat deze fotozaak met jou bijzondere foto's kan doen. Want de mooiste digitale foto's verdienen de beste afdruk. Benieuwd? Kijk op de website of kom langs bij Fotobister. De winkel is op maandag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.