Voetbal op hoog niveau

Algemeen

DELFT - Voetbalverenigingen uit Delft en de regio spelen zaterdag 1 juli een potje straatvoetbal op een wel erg bijzondere locatie: het parkeerdak van winkelcentrum De Hoven. Van 10.00 uur tot 17.00 uur worden hier spannende wedstrijden gespeeld tussen de verschillende teams.
Waarom dit gebeurt? "We proberen onze bezoekers steeds weer te verrassen en we willen een keer iets geks doen", zegt Arjan Dijkshoorn, voorzitter van de winkeliersvereniging. "Een straatvoetbaltoernooi op zich is niet vernieuwend, maar op deze hoogte is het voor zover wij weten nog niet eerder gedaan."
Voetbalverenigingen uit de omgeving zijn druk bezig zich om teams te vormen. VV Schipluiden heeft zich al met alle categorieën ingeschreven. Ook meedoen? Inschrijven kan via via info@dutchfootballevents.com. Deze zaterdag is in De Hoven meer te doen. In het winkelcentrum loopt een promotieteam rond en zij delen geluksnummers uit. Om 12.00, 14.00 en 16.00 uur zijn er prijstrekkingen en per keer worden er tien geluksnummers gekozen. Wordt jouw geluksnummer getrokken? Dan win je een leren voetbal.
Genoeg redenen dus om op zaterdag 1 juli naar De Hoven te komen. Iedereen is welkom.