Bezoekers van het gemeentelijke Klant Contact Centrum in de nieuwe publiekshal worden ontvangen door wethouder Aletta Hekker en wethouder Lennart Harpe. (foto: Vincent Basler)
Bezoekers van het gemeentelijke Klant Contact Centrum in de nieuwe publiekshal worden ontvangen door wethouder Aletta Hekker en wethouder Lennart Harpe. (foto: Vincent Basler) Foto: Vincent Basler

Gloednieuwe publiekshal van Stadskantoor is geopend

Algemeen

De eerste bezoekers van het gemeentelijke Klant Contact Centrum zijn maandagmorgen feestelijk onthaald in de gloednieuwe publiekshal van het stadskantoor aan het Stationsplein 1.

In aanwezigheid van wethouder Aletta Hekker en wethouder Lennart Harpe zijn hier de eerste pasgeboren Delftenaren ingeschreven en de eerste paspoorten uitgereikt.

Sinds gisteren  vindt alle gemeentelijke dienstverlening plaats vanuit het stadskantoor. Op zaterdag 17 juni openen burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Lennart Harpe het stadskantoor voor alle inwoners van Delft. Tijdens de opening kunnen bezoekers meedoen aan allerlei activiteiten voor jong en oud. Lees het programma op www.delft.nl/allesonder1dak