De nieuwe locatie van Dansschool Wesseling aan de Buitenwatersloot.
De nieuwe locatie van Dansschool Wesseling aan de Buitenwatersloot.

Dansschool Wesseling viert officiële opening met openingsbal

Algemeen

Na een jarenlange strijd is het Bart en Jascha Wesseling toch gelukt om een nieuwe dansschool te openen. Het resultaat mag er zijn. Een oude fabriekshal van de firma Naaktgeboren is omgetoverd tot danspaleis.

Er zijn twee hele grote danszalen, die gecombineerd kunnen worden tot een super grote zaal met maar liefst 525 m2 dansvloer. Daarnaast is er nog een derde zaaltje, de studio. Deze kleinere zaal wordt gebruikt voor kleinere groepen of privé-lessen.

Inmiddels wordt er al twee weken lang dansles gegeven in de nieuwe locatie. De leerlingen zijn razend enthousiast. Het eigen parkeerterrein en een ruime fietsenstalling is een enorme vooruitgang met de vorige locatie in de Voorstraat. De inrichting geeft een huiselijke sfeer waar ieder zich thuis voelt.

Zaterdag 3 juni is de officiële opening met een Openingsbal. Deze stijldansavond wordt extra bijzonder door een optreden van de Wereldkampioenen Neil en Katya Jones. Voor oud-leerlingen wordt er een reünie georganiseerd op zaterdag 10 juni. Inmiddels zijn er al veel kaarten gereserveerd. Voor liefhebbers van andere dansstijlen worden er ook activiteiten in juni georganiseerd.

Kaarten reserveren kan vi www.dansschool-wesseling.nl/tickets.