Hoera de JO13-1 van Vitesse Delft is kampioen geworden. Gefeliciteerd met deze topprestatie!
Hoera de JO13-1 van Vitesse Delft is kampioen geworden. Gefeliciteerd met deze topprestatie!

Kampioenuhhhhhhhh

Algemeen

Het leek er begin deze week niet op, maar er zijn dit seizoen meer ploegen kampioen geworden. En wie uiteindelijk de beste was, verdient een plekje in deze krant.

De mannen van de D2 van VV Schipluiden wisten in een sensationele wedstrijd bij RKDEO het kampioenschap veilig te stellen. Proficiat!
Het team van JO17-1 van Sv Den Hoorn is na een zeer spannende wedstrijd kampioen geworden in de Hoofdklasse. Super gedaan mannen!
De kampioenen van JO9-2 van Concordia, met op de bovenste rij Koen Michiels, Deacon Wilson, Hugo Vollebregt en Mats Nijs. Onder: Anil Ghisa, Bob Noordhoek Hegt, Dyon Toetenel en Jelle Jansma.
De mannen van DVC JO17-1 zijn ongeslagen kampioen geworden. Jouad, Tommy, Det, Armando, Paul, Christiaan, Noah, Ferry, Kevin, Mike, Mike, Gilad, Omri, Willem, Mathijs, Kevin en Dennis: Wat een geweldig resultaat.
JO9-3 van Concordia was afgelopen jaar nauwelijks te verslaan. Boven: Mattis van den Broek, Tijl de Koeijer, Guus van den Broek, Mike Mulder en Tom de Bruijne. Beneden: Omar Baouch, Niels Klaassen, Dave Lensvelt en Raphael Biesma.
Deze mannen van de JO-13-6 van SV Den Hoorn zijn kampioen. Iwan, Thomas, Jonathan, Tijn, Simon, Daan L, Kenji, Tim, Daan B, Mathijs, Driss, Jeidy, Tiago en Ruben: gefeliciteerd!
 DVC JO13-2 is kampioen! Davey, Enzo, Dilano, Malik, Bram, Mohamed, Younes, Jarno, Joshua, Kay, Thomas, Tessa, Robin, Damien, Mike en Jan: Gefeliciteerd!