De Scalewatcher heeft vele voordelen.
De Scalewatcher heeft vele voordelen.

Bespaar zo'n 650 euro per jaar met de 'Scalewatcher'

Algemeen

DELFT - Bent u vorige week ook zo geschrokken van het nieuws dat in ons drinkwater en eten plastic vezels zitten? In ons water zit best wel veel kalk en dit is een zeer hard mineraal.

Het is best een nadeel maar we hebben allemaal kalk/calcium nodig voor onze gezondheid. Tot ons vijfendertigste levensjaar slaat ons lichaam door middel van vitamine D calcium op in botten en tanden. Krijgen we daarna geen of te weinig calcium binnen, dan onttrekt ons lichaam dit uit onze botten en tanden.
Kalk blijft plakken omdat het een stervormige molecuul is: kalkaanslag. Met een wasbeurt schuurt het de vezels kapot. Overal waar we water gebruiken hebben we er last van. Bacteriën en schimmels gaan hier lekker aangroeien. Kijk maar in uw badkamer en toilet. Kalk hoopt op in leidingen, kranen, apparaten en verwarmingselementen, zoals de cooker, waterkoker, cv of koffiezetmachine. Kalk zet ook de zeepmolecuul uit het water dus gebruiken we hierdoor veel te veel schoonmaakmiddelen.

Qualified Sales heeft de oplossing
De ScaleWatcher is een gepatenteerde, besparende en milieuvriendelijke oplossing, zonder zout of chemicaliën. Het wekt een elektromagnetisch veld op dat de initiële kristal in het water beïnvloedt. De kristallen worden kleiner - tot circa twee micron - en krijgen een afgeronde vorm. Er worden hierdoor geen nieuwe kalklagen gevormd en oude lagen verdwijnen binnen circa 2 maanden. Zes millimeter kalkaanslag op uw verwarmingselement resulteert in 40 procent méér stookkosten. Spaar het milieu en uw portemonnee door schoonmaakmiddelen met 50 procent te reduceren.
Lees alles op de website www.kalkaanslagvrij.nl. En... 'niet goed, geld terug'- garantie!