In de Bulgaarse stad Sofia hebben drie leden van Taekwon-Do Academy Graziella Idili medailles namens het Nederlands team gewonnen op het EK Taekwon-Do. Chris van de Veerdonk en Sam Delrock pakten een bronzen plak. Sam Delrock en Pom Labrie wonnen met het junioren damesteam sparren goud. Klasse!

Kampioenuhhhh

sport

DELFT - Wederom dienden zich enkele kampioenen aan. En wie aan het einde van de rit de beste blijkt, verdient een plekje in Delft op Zondag. Ook kampioen geworden? Mail dan een foto en toelichting naar redactie@delftopzondag.nl.

De mannen van de G1 van dvv Delft waren dit jaar de beste van de eerste klasse. Gefeliciteerd, kampioenen!
DVC JO11-1 hield de spanning er in tot op de laatste wedstrijd. Die werd gewonnen. Robin, Wassim, Yivan, Jop, Milan,  Frans, Jopie, Fabian, Kyan, Nordin en George: Ook jullie hebben een superseizoen afgesloten als ware kampioenen!
De mannen van Den Hoorn JO-15 4 (C4) zijn onlangs na een pittige strijd kampioen geworden. Hun prestatie werd beloond met een medaille, bloemen, het ‘we are the champions’ vanaf de tribune en patat.
Het team JG1 van dvv Delft werd onlangs kampioen in de derde klasse. Chapeau!
De dame en heren van DVC JO13-3 keerden na de laatste wedstrijd als heuse kampioenen terug naar de kleedkamers. Demi, Mattia, Khairredine, Ayman, Jonas, Ruben, Jesper, Aike, Mark, Vabio, Evan, Brian, Paul, Hendrik, Melih, Luca en Walter: proficiat!
DVC JO13-2 is kampioen èn nog in de race voor de KNVB-beker. Davey, Enzo, Dilano, Malik, Bram, Mohamed, Younes, Jarno, Joshua, Kay, Thomas, Tessa, Robin, Damien, Mike en Jan: Gefeliciteerd en heel veel succes met de beker!
De mannen van DVC JO17-1 zijn ongeslagen kampioen geworden. Jouad, Tommy, Det, Armando, Paul, Christiaan, Noah, Ferry, Kevin, Mike, Mike, Gilad, Omri, Willem, Mathijs, Kevin en Dennis: Wat een geweldig resultaat.