Chantal en Allan Prosetiko van Origineel Straatvoer.
Chantal en Allan Prosetiko van Origineel Straatvoer.

Origineel Straatvoer… Voelt zich thuis aan de Schieweg

Algemeen

Origineel Straatvoer verkoopt aan de Schieweg 81 sinds kort heerlijke Hollandse snacks en Surinaamse delicatessen. Om dit aan voorbijgangers en alle mensen in de regio te laten weten, schakelde de streetfood-specialist RODI in.

RODI's afdeling Perfect Drukwerk verzorgde de flyers, RODI sign + prins maakte het stoepbord, een banner, de prijslijsten en orderbonnetjes. RODI Verspreiding gaat de flyers binnenkort huis-aan-huis met de krant Delft op Zondag verspreiden.

Chantal en Allan Prosetiko van Origineel Straatvoer kregen van hun buurman Martin Idenburg van Idenburg Car Solutions de tip om RODI in te schakelen. "Ideaal dat we zoveel zaken bij één bedrijf konden regelen", vertelt Chantal Prosetiko. "RODI is voor ons een goede partij, ze werken snel en zijn vlakbij. We zijn helemaal tevreden."

Het ondernemersechtpaar heeft al jaren de foodtruck 'I Love Surifood' die vooral in de zomer langs festivals en events tourt. Sinds kort zijn hun lekkernijen aan een vaste kiosk aan de Schieweg, tegenover de Makro verkrijgbaar. "We hebben hier Hollandse snacks met een tropische twist", zegt Allan. "Van broodjes kroket tot broodjes Surinaamse kip kerrie, een roti rol of Javaanse kip op een broodje, bara of met frites."

Meer weten of een bestellen? Kijk dan op www.origineelstraatvoer.nl. Of kom langs en proef het zelf.