Marijn Petermeijer is toe aan een nieuwe uitdaging.
Marijn Petermeijer is toe aan een nieuwe uitdaging.

Marijn Petermeijer vertrekt bij Hudio

sport

Hudito en de coach van heren 1, Marijn Petermeijer, hebben gezamenlijk besloten het aflopende contract na dit seizoen niet te verlengen. 

Marijn heeft ondertussen vele jaren bij Hudito gewerkt. Hij heeft afgelopen twee seizoenen aan het roer gestaan van heren 1. Eerder was hij drie seizoenen assistent-coach bij de heren van Hudito. Marijn en zijn staf zijn in staat gebleken om met een nieuwe groep spelers het hockey op een hoger plan te brengen. Onder zijn leiding werd vorig seizoen wederom een plek in de Play Offs voor promotie afgedwongen. Momenteel staat het vlaggenschip op de 5e plaats in de competitie en vervolgt het de strijd om voor de derde opeenvolgende keer een plek in de Play Offs te bemachtigen. Daarnaast is heren 1 nog vol in de race voor de KNHB Silvercup. Het team zit momenteel bij de laatste 32 teams in de nationale bekercompetitie. De focus voor de komende maanden richt zich op het bereiken van de play offs en een mooi resultaat in de beker.
Marijn Petermeijer heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en is zich momenteel aan het oriënteren welke deze zal zijn. Hudito bedankt Marijn Petermeijer voor zijn inzet en inspanningen gedurende de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in de toekomst. De Tophockeycommissie van Hudito verwacht binnen afzienbare tijd te kunnen berichten over de opvolging.