Afbeelding

Duizendste kaart verkocht voor Oranjekoorts Koningsnacht

Algemeen

Alle artiesten zijn geboekt en de ticketverkoop is een week geleden van start gegaan. En dat is niet onopgemerkt gebleven, afgelopen week werd de duizendste kaart verkocht. Delft lijkt klaar te zijn voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem Alexander.

Het vernieuwde Oranjekoorts lijkt zover de organisatie kan inschatten aan te slaan. "We zien dat een groot deel van de tickets nu gekocht zijn door bezoekers vanaf dertig jaar. Of onze Oranjekoorts-huisband daaraan bijdraagt durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar we zijn er in ieder geval erg blij mee" vertelt Twan Holftzapffel van De Burgemeesters. Holftzapffel doelt hiermee op de doelstelling om Oranjekoorts een stadsfeest voor jong (18+) en oud te maken, van ondernemer tot schooljuf tot politicus, iedereen is uitgenodigd voor de verjaardag Willem Alexander.

Programma
De Nederlandstalige band JeWelste wordt omgetoverd tot de Oranjekoorts huisband en neemt de bezoekers mee op een brede muzikale reis gedurende de avond. Zo kom je onder andere DJ's Billy the Kit en Girls love DJ's tegen en barst de oranjegekte los bij Barry Badpak. Aanstormend talent krijgt ook een kans, zij kunnen zich inschrijven voor de DJ contest via de website.

Kaartverkoop
Tickets voor Oranjekoorts Koningsnacht kosten momenteel 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.oranjekoortsfestival.nl. Wacht niet te lang en bestel je tickets nog voordat de nieuwe ticketprijs in gaat.