Ook de Dixie Dudes zijn tijdens de Lente BBQ van de partij.
Ook de Dixie Dudes zijn tijdens de Lente BBQ van de partij.

Lente BBQ met live-muziek

Algemeen

De lente klopt inmiddels aan de deur. Een nieuw seizoen betekent voor Café de Oude Jan ook een nieuwe seizoensbarbecue: De Lente BBQ!

Vrijdag 24 maart wordt dit event georganiseerd op het overdekte en verwarmde plein voor het café. Er wordt een robuuste BBQ-smoker neergezet en de gasten kunnen genieten van vijf verrassende en stoere gerechten van de grill, wat á la minuut wordt bereid door Chef Bart Stotijn. Tevens zal de nieuwe band van Frank van Meerteren, Dixie Dudes, de live muziek verzorgen.
Het evenement begint om 17.00 uur met een vrijdagmiddagborrel, waarna om 19.00 uur de grote smoker wordt ontstoken. De Dixie dudes zorgen met hun rauwe blues, folk en country voor de muziek. De bandleden zijn oude bekende in de folk- en jazzscene. Zo speelde Frenk van Meeteren in The Crooks en De Gangbusters. Verder is er een I.P.A.-bar aanwezig waar er naast vele speciaal bieren ook gewoon pils geserveerd zal worden. Kaarten voor de Lente BBQ zijn te koop aan de bar van Café de Oude Jan. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.