KARWEI heeft weer veel sfeervolle tuinartikelen in huis. Rechts op de bank bouwmarktmanager Danny Snaauw.
KARWEI heeft weer veel sfeervolle tuinartikelen in huis. Rechts op de bank bouwmarktmanager Danny Snaauw.

KARWEI Delfgauw: klaar voor het voorjaar

Algemeen

KARWEI Delfgauw is klaar voor het voorjaar. Momenteel vinden klanten hier een ruim assortiment tuinartikelen.

De tuin is voor veel mensen steeds meer een tweede huiskamer. KARWEI speelt daar uitstekend op in met een grote keuze aan mooie en sfeervolle tuinproducten. "We hebben alleen al 24 verschillende loungesets, al verkrijgbaar vanaf 500 euro", vertelt bouwmarktmanager Danny Snaauw. Wie de kortingsacties in de gaten houdt, kan ze bovendien nog voordeliger krijgen. "Daarnaast hebben bijna honderd verschillende tuinstoelen en dertig verschillende tuintafels. Die zijn verkrijgbaar in materialen als metaal, hardhout en teak. Vooral de tuinmeubelen van teak zijn momenteel bestsellers."

Een andere trend is die om zelf tuinmeubels te maken van steigerhout. "Hier speelt KARWEI op in met diverse kleuren steigerhout en een ruime collectie koppelingen om zelf je steigerhouten meubel te bouwen", vertelt Snaauw. "Ook hebben we een aantal bouwplaten beschikbaar die eenvoudig nagemaakt kunnen worden."

Ook het assortiment aan barbecue-producten is onlangs enorm uitgebreid. Zo heeft KARWEI een grote collectie Weber-barbecues. "We hebben hier alles in huis om in de tuin een feestje te maken." En dat is ook precies wat steeds meer mensen graag willen. "Want waar de tuin vroeger werd gevuld met een paar stoeltjes, wordt de tuin nu steeds meer een verlengstuk van de huiskamer. Mensen bouwen er pizza-ovens en buitenkeukens. Die trendverschuiving sluit mooi aan bij het begrip sfeervol wonen, waar KARWEI zich mee onderscheidt van andere bouwmarkten. En ook op het gebied van tuinartikelen onderscheiden wij ons – in samenwerking met het tv-programma VT Wonen - met sfeervolle artikelen."

KARWEI heeft bovendien ook het nodige groen voor de tuin. Hiervoor kijkt het per periode wat tegen messcherpe prijzen kan worden ingekocht. "Ik kan iedereen aanraden om de aanbiedingen in onze actiekrant in de gaten te houden." Meer weten? Kom langs aan de Importweg 2 in Delfgauw, kijk op www.karwei.nl of check www.facebook.com/KARWEIDelfgauw.