Jan van Vuuren van Tireda Timmerwerken.
Jan van Vuuren van Tireda Timmerwerken. Foto: Marc Schapers

Tireda Timmerwerken zet fors in op inbraakpreventie

Algemeen

DEN HOORN – U kunt zich bij Tireda Timmerwerken aan de Hoornsekade 36 sinds kort abonneren op een jaarlijkse controle van het hang- en sluitwerk in uw woning.

Eigenaar Jan van Vuuren: "Bij de mensen thuis zie je op allerlei gebied het nieuwste van het nieuwste, de laptop, televisie, noem maar op. Het slot echter zit erin van dag één - en daar wordt vervolgens vaak nooit meer naar omgekeken. Net als een fiets of auto, slijt ook hang- en sluitwerk. Mensen realiseren zich dat te weinig." Het abonnement betekent dat Tireda jaarlijks alle sloten, scharnieren en dergelijke controleert. "Elk jaar nieuwe sloten is niet nodig, maar je moet wel regelmatig updaten. Denk aan het plaatsen van een anti-kerntrekschild. Hiermee voorkom je dat inbrekers met een schroef in één keer de cilinder uit het slot trekken en binnen staan."
Op het leveren en plaatsen van een anti-kerntrekschild biedt Tireda op het moment 15 euro korting: u betaalt geen 135, maar 120 euro. "En voor elk geplaatst schild doneert de gemeente Midden-Delfland 15 euro aan de buurtpreventie. Een win-win situatie, noem je zoiets." Tireda werkt vooral lokaal, 70 procent van de klandizie komt uit Den Hoorn. "Dat betekent geen hoge voorrijkosten, we komen snel langs we maken onze offerte zoveel mogelijk in contact met de klant. Dus bel (015) 285 36 83 of (06) 15 390 093 of bezoek onze website www.tireda.nl."