De medewerkers helpen graag met deskundig advies. Van links naar rechts Wesley Pieterse, Jasper Bazuin en Jelle Koop.
De medewerkers helpen graag met deskundig advies. Van links naar rechts Wesley Pieterse, Jasper Bazuin en Jelle Koop.

Benfried heeft dit voorjaar een nog grotere keuze aan tuintegels, kunstgras en spullen voor de moestuin

lopende zaken

DEN HOORN – Benfried is klaar voor het voorjaar. De 500 vierkante meter grote showtuin is recent opnieuw ingericht en nog overzichtelijker.

De showborden voor tuintegels zijn weer gevuld met nieuwe collecties tuintegels. De keuze aan de momenteel populaire tegels van natuursteen en keramiek is bij Benfried nog groter dan voorheen. "Voordeel van deze tegels is bovendien dat ze heel onderhoudsvriendelijk zijn", weet Jelle Koop van Benfried. "Ze zijn kleurvast en slijtvast en tegenwoordig ook niet meer zo duur."

Benfried staat, omdat de groothandel in tuinproducten groot inkoopt, sowieso bekend om haar vriendelijke prijzen. "We zijn al meer dan zeventig jaar toeleverancier voor de tuinbouw. Onze medewerkers kunnen altijd uitstekend adviseren over zaken als gewasbescherming, gazonbemesting of wat voor aarde je het beste kunt gebruiken. Daarnaast hebben we hier professionele producten van A-kwaliteit."

Benfried heeft van alles voor de tuin, behalve levende plantjes. Wel levert het bedrijf aan de Hooipolderweg 1 in Den Hoorn graszoden en heeft het sinds kort een ruimere collectie kunstgras. "We hebben nu vier types op voorraad", vertelt Koop. "Kunstgras wordt steeds populairder." Logisch. "Want het is tegenwoordig bijna niet meer van echt gras te onderscheiden, het is onderhoudvriendelijk, gaat lang mee èn blijft lang mooi." Voor wie komende tijd weer met het moestuintje aan de gang wil, heeft Benfried alles in huis om dit jaar een goede oogst te hebben. Van een grote collectie moestuinzaadjes tot kweekkastjes en van potten tot goede potgrond om erin te doen. Meer info: www.benfried.com.