Het nieuwe bestuur van Swim to Fight Cancer Delft, met van links naar rechts: Dennis Hendriks, Annemarie Spiessens, Sjaak Lispet, Leni Boekhout, Inge Driessen en Diana Eradus.
Het nieuwe bestuur van Swim to Fight Cancer Delft, met van links naar rechts: Dennis Hendriks, Annemarie Spiessens, Sjaak Lispet, Leni Boekhout, Inge Driessen en Diana Eradus.

Swim to Fight Cancer Delft heeft bestuur compleet

Algemeen

Het succes van de eerste versie van Swim to Fight Cancer Delft, in augustus vorig jaar, riep om een vervolg. Een aantal bestuursleden gaf aan te willen stoppen vanwege de drukke combinatie met werk en gezin. Dus werd er versterking gezocht en presenteert Swim to Fight Cancer deze week met trots het nieuwe bestuur.

Nieuwe bestuursleden zijn voorzitter Sjaak Lispet, secretaris Leni Boekhout, penningmeester Dennis Hendriks en vice-voorzitter Annemarie Spiessens. Inge Driessen (vice-penningmeester)en Diana Eradus (vice-secretaris) zijn aangebleven van het oude bestuur.

Sjaak Lispet is onder meer bekend als voorzitter van DSV Full Speed. Hij is gepensioneerd, maar heeft het drukker dan ooit. Leni was vorig jaar al vrijwilliger bij de Swim en wilde graag wat meer doen, ze werkt ze bij de Gemeente Zoetermeer. Delfgauwenaar Dennis heeft zijn eigen administratie-kantoor en ervaring met de financiën van goede doelen. Annemarie was vorig jaar al betrokken bij de organisatie van de Swim waarvoor zij onder andere de Social Media bij hield, zij is werkzaam als zelfstandig tekstschrijver.

"Ik ben hier erg blij mee, wat een geweldige enthousiaste groep mensen. We gaan er weer wat moois van maken", zegt Inge Driessen, voorzitter van Swim to Fight Cancer Delft 2016.

Swim to Fight Cancer vindt dit jaar plaats op 27 augustus. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina Swim to fightcancer 015. De website is vanaf april weer online.