Cicilia Rambaldo (rechts) vond haar droombaan dankzij On Stage bij Hotel Johannes Vermeer. Links Chantal Kouwenhoven.
Cicilia Rambaldo (rechts) vond haar droombaan dankzij On Stage bij Hotel Johannes Vermeer. Links Chantal Kouwenhoven.

Haal het beste uit Delft On Stage

Algemeen

DELFT - Sommige mooie aspecten van Delft On Stage werken nog jarenlang door. Cicilia Rambaldo vond haar droombaan. Chantal Kouwenhoven een uitstekende medewerker.

Door: Esdor van Elten

Al meer dan zes jaar werkt Cicilia in Hotel Johannes Vermeer aan de Molslaan, een hotel met brasserie waar bovendien regelmatig feesten en partijen worden gegeven. "Al die verschillende activiteiten maken dat ik een hele leuke en veelzijdige baan heb", zegt Cicilia blij. Haar carrière begon zeven jaar geleden bij Delft On Stage. Cicilia zat toen nog op het Stanislascollege. "Ik wist al wel dat ik iets met toerisme wilde. Ik maakte dus een match met Chantal", herinnert Cicilia zich. "De Doe Dag was interessant, en toen ik een poosje later een snuffelstage moest lopen ben ik hier binnengestapt." Dat was het begin van een lange relatie. "Kort daarna werd ze zaterdaghulp", aldus Chantal. In de loop van de jaren werkte ze ook als vakantiehulp, en toen ze MBO toerisme deed, kon ze hier ook weer stage lopen." Uiteindelijk kwam Cicilia twee jaar geleden fulltime in dienst, en nog steeds heeft ze het naar haar zin.

En ook Chantal is heel tevreden. "Ik ben zeven jaar geleden bij Delft On Stage betrokken geraakt omdat ik het belangrijk vind om deze jongeren, die al zo vroeg moeten kiezen, te helpen bij hun beroepskeuze." Ze was er niet elk jaar bij: "Soms was de horeca al voldoende vertegenwoordigd." Dit jaar is ze weer van de partij. Ze heeft wel tips voor scholieren: "Maak een echte keuze. Kies voor een echte interesse en haal uit je Doe Dag wat je er uit kunt halen. Ook als je ontdekt dat het beroep niets voor je is, is dat winst." En aan de deelnemende bedrijven: "Besef dat je er niet alleen staat voor jezelf, maar dat je ook het visitekaartje bent van je hele branche. En van het verhaal van Cicilia kunnen jullie allemaal leren dat deelnemen aan Delft On Stage onverwachte, maar mooie resultaten kan geven." Kijk voor deelname aan Delft On Stage op 14 maart op www. delftonstage.nl.