Servicemonteur Lars Langstraat van Het Deurenhuis bij de onlangs beletterde Fiat Fiorino.
Servicemonteur Lars Langstraat van Het Deurenhuis bij de onlangs beletterde Fiat Fiorino.

Het Deurenhuis... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Het Deurenhuis schafte onlangs bij Autobedrijf Preuninger een gloednieuwe Fiat Fiorino aan. RODI sign & print zorgde ervoor dat de wagen een rijdende reclamezuil is geworden.

Deze serviceauto van Het Deurenhuis wordt gebruikt voor de monteur van dit Delftse bedrijf. De klanten van Het Deurenhuis zien hem nu al van verre aankomen, want op de zijkanten van het voertuig prijkt in koeienletters de naam van het Delftse bedrijf. Op de achterkant wordt reclame gemaakt voor het feit dat Het Deurenhuis 24 uur service heeft, 365 dagen per jaar. "De belettering is top", oordeelt Arjan Langstraat van Het Deurenhuis. "Precies zoals we het graag wilden. We hebben er al veel positieve reacties op gehad." Het Deurenhuis koos voor RODI omdat het hier al haar reclame-uitingen laat verzorgen, van stickers en belettering tot advertenties in Delft op Zondag.

Het Deurenhuis houdt zich bezig met de levering en installatie van deuren, (elektro)mechanisch hang-en sluitwerk, deurautomaten, toegangscontrolesystemen, vluchtwegtechnieken, (elektro)mechanische cilinders, bouwbeslag, inbraak- en brandwerende kluizen.

Meer info: www.hetdeurenhuis.nl.