De nieuwste locatie Warmoesland heeft een spannende ontdektuin.
De nieuwste locatie Warmoesland heeft een spannende ontdektuin.

Plezier en kwaliteit bij kinderopvang 't Kickertje

Algemeen

DEN - HOORN Kindercentrum 't Kickertje biedt al bijna 25 jaar kinderopvang in Den Hoorn en Schipluiden. Meer dan 500 kinderen beleven 52 weken per jaar veel plezier in in de dag- en buitenschoolse opvang op een van de vijf locaties. Op de jongste locatie Warmoesland is een spannende ontdektuin gerealiseerd met fantasierijke speelplekken voor alle leeftijden. Favoriet is de waterpomp, maar ook de vlindertuin, boombrug en verschillende huisjes zorgen voor dagelijks speelplezier. Voor de jongste gasten zijn buitenslaaphuisjes, een babyzandbak en babykruipplaats gerealiseerd. Binnen hebben we een atelier, een keuken waar samen met de kinderen wordt gekookt en uiteraard volop speelruimte.
Aanvullend op het dagprogramma heeft 't Kickertje de peuterwerkplaats ontwikkeld. Op onze dagopvanglocatie het Lint in Schipluiden zijn peuters van twee tot vier jaar welkom voor een uitdagend programma.
Belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het activiteitenprogramma voor dag- en naschoolse opvang. Op onze website www.kickertje.nl vindt u meer informatie.
Kom zaterdag 11 maart sfeer proeven. Net als de scholen zijn wij die dag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Maak kennis met onze medewerkers en locaties. In Schipluiden bent u van harte welkom tijdens de inloopochtenden, maandag 13 en woensdag 15 maart tussen 09.30 en 11.30 uur.
Bel of mail voor een afspraak (015) 251 75 81 of info@kickertje.nl.