Preuninger zoekt onder meer een autotechnicus, een assistent autotechnicus en een verkoopadviseur. Interesse? Neem gerust contact op.
Preuninger zoekt onder meer een autotechnicus, een assistent autotechnicus en een verkoopadviseur. Interesse? Neem gerust contact op.

Extra handen zijn welkom bij Preuninger Automotive

Algemeen

DELFT – Het gaat goed met Preuninger Automotive. Het bedrijf verkocht afgelopen jaar veel auto's – en dat is mooi. Extra handen zijn daarom meer dan welkom.

Preuninger Automotie heeft momenteel meerdere vacatures open staan. Zo is het autobedrijf op zoek naar een autotechnicus, een assistent autotechnicus en een verkoopadviseur personenwagens.

Een ieder die interesse heeft om bij dit bedrijf met meerdere vestigingen in Haaglanden aan de slag te gaan, is van harte welkom om eens te informeren. "We willen graag in gesprek met geïnteresseerden", geeft Mark Capitein aan. "Geef even een belletje of stuur en mailtje naar personeelszaken@preuningergroep.nl . Dan drinken we een kop koffie en kijken we wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen." Bij Preuninger geen formele toestanden. "We gaan graag op een normale manier met geïnteresseerden in gesprek." Op de website www.preuninger.nl is meer specifieke informatie over verschillende vacatures te vinden.

Preuninger is een groeiend bedrijf. Afgelopen jaren heeft het meerdere merken aan haar portfolio heeft toe weten te voegen. Preuninger was al dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Mitsubishi en is in 2015 verantwoordelijk geworden voor het merk Hyundai in Delft, Den Haag en Westland. Sinds 1 januari 2017 zijn ook de merken Jeep en Abarth daarbij gekomen.

"Daarom zoeken we nu extra handjes. Enthousiaste mensen die bij onze bedrijfscultuur passen", zegt Capitein. Wat die cultuur inhoudt? "We houden van aanpakken, hebben een platte organisatie en hebben een no nonsens-mentaliteit. We zijn van origine een familiebedrijf en daar zijn we trots op. We bieden onze werknemers mogelijkheden om door te groeien in hun ambities en werkzaamheden. Investeren in mensen vinden we belangrijk, zodat we iedereen in de plannen kunnen betrekken om samen weer de volgende stappen te maken."

Meer informatie
Mail voor nog meer informatie naar personeelszaken@preuningergroep.nl, bel naar 070-3073950 of kijk op de website www.preuninger.nl.