Maarten van Woerden, bij de nieuwste wintersportbrillen. Deze worden bij Trompper Optiek op toepasselijke wijze gedemonstreerd.
Maarten van Woerden, bij de nieuwste wintersportbrillen. Deze worden bij Trompper Optiek op toepasselijke wijze gedemonstreerd.

Voor de nieuwste Adidas-goggles naar Trompper Optiek

Algemeen

De nieuwste en fraaie wintersportbrillen van Adidas zijn afgelopen week bij Trompper Optiek aan de Burgwal gearriveerd. Deze brillen kenmerken zich door een iets groter scherm en zijn verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren.

Eén van de nieuwste gadgets is het wisselscherm, die opticien Maarten van Woerden voor ons demonstreert. "Je kunt je bescherming naar gelang de situatie van het weer aanpassen", zegt hij. "Is het bewolkt op de piste, dan zit je dit schermpje erop. Schijnt ze zon, dan klik je deze andere lens erop." De trend voor het komende wintersportseizoen is de iets grotere maatvoering van het glas. Dit heeft bovendien een praktisch voordeel. "De goggle sluit beter aan rond je helm, waardoor je minder valse lucht krijgt en de glazen minder gauw beslaan."
Trompper Optiek kiest voor Adidas omdat het mooie brillen maakt en het merk zich onderscheidt met 'scherp kijkgedrag'. "Brillen van Adidas geven geen vertekening, zodat je geen hobbel mist. Dat is, als je als een razende naar beneden gaat, erg belangrijk", weet Van Woerden, die zelf ook graag op wintersport gaat.
Niet voor niets sponsort Trompper Optiek de skibaan die tijdens Lichtjesavond, dinsdag 13 december, op de Brabantse Turfmarkt staat. Hier zijn die avond demonstraties, maar geïnteresseerden kunnen er ook zelf op de lange latten staan.
Meer info? Kom langs bij Trompper Optiek aan de Burgwal 29 of kijk op www.trompper-optiek.nl.