Aad de Beus (rechts) en Sjef de Poorter zijn blij met de samenwerking tussen Keukensale.com en DHC.
Aad de Beus (rechts) en Sjef de Poorter zijn blij met de samenwerking tussen Keukensale.com en DHC.

Keukensale.com Delft ondersteunt komende jaren alle eerste jeugdteams van DHC

Algemeen

DELFT - De Delftse ondernemer Aad de Beus, eigenaar van Keukensale.com in Delft, heeft onlangs een meerjarig contract met DHC afgesloten waardoor hij voor de komende seizoenen shirtsponsor is van alle eerste jeugdelftallen.

Zowel op de thuis- als uitshirts van de F1 tot en met de A1 prijkt op de rug prominent de naam van de onderneming die inmiddels aardig wortel heeft geschoten aan de Schieweg 93B, tegenover de Makro. "Ik ben een Delftenaar, dus dan vind ik dat je ook wat voor het verenigingsleven in je eigen stad moet doen", legt Aad de Beus uit. "Als je Delft zegt, zeg je DHC, dus die link was heel snel gelegd. Samen met de bekendste DHC'er van Delft, Sjef de Poorter, hebben wij een uitgekiend sponsorpakket samengesteld. Naast boarding langs het hoofdveld en ondersteuning van de jeugdelftallen, sponsoren wij ook het programmaboekje van het eerste elftal."

Keukensale.com in Delft onderscheidt zich door het aanbieden van Duitse kwaliteitskeukens met A-merk apparatuur voor een scherpe netto-prijs. "Als mensen met allerlei vage kortingsacties in de maling genomen willen worden, moeten ze onze deur maar voorbij gaan", benadrukt De Beus. "Cadeautjes weggeven die de klant zelf uiteindelijk betaalt, doe ik niet aan mee. Wil men topkwaliteit voor een scherpe discountprijs, dan is iedereen bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk mag je van ons het dienstverleningsniveau van een keukenspeciaalzaak verwachten. We regelen alles, van aankoop tot en met de complete installatie. Samen hebben we bijna 80 jaar ervaring, dus we weten inmiddels wel hoe we een keuken foutloos moeten afleveren en monteren. In Delft kent bijna iedereen elkaar, dus wij permitteren ons geen uitglijders."
Kijk voor meer info op Keukensale.com op bel naar 015-3649541.