Een artist impression van het Hof van Harnasch.
Een artist impression van het Hof van Harnasch.

Hof van Harnasch: eigentijds en betaalbaar wonen

Algemeen

DELFT - Het Hof van Harnasch is een toekomstige parel binnen de wijk Harnaschpolder. Belangstellenden kunnen zich zaterdag 1 oktober laten informeren en voorinschrijven voor dit aantrekkelijk geprijsde nieuwbouwproject.

De wijk Harnaschpolder is bijna tot volle wasdom gekomen. Bijna, want er zijn nog een paar plekken waar bebouwing moet gaan verrijzen. De NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober valt samen met de Harnaschpolderdag. Bij brede school Het Kristal aan de Kristalweg 107 is iedereen tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom voor een 'Meet & Greet' met de nieuwste wijk van Delft. Daar kunt u zich tevens uitgebreid laten informeren over het jongste nieuwbouwproject binnen de wijk: het Hof van Harnasch.
Aan de rand van Delft en Den Hoorn nabij de kruising Hoefslagendreef en Holflandendreef verrijzen in totaal 26 woningen, die in de vorm van een hof met tuinen en een binnenparkeerplaats worden gebouwd.
Het gaat om tweelaagse woningen met kap, drielaagse en zelfs enkele vierlaagse woningen. De woningen worden ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V.
Zeer interessant is de koopsom die bij deze woningen wordt gehanteerd. Vanaf 250.000 euro kunt u hier al een woning verkrijgen, inclusief compleet afgewerkte keuken, badkamer en toilet. Alle huizen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.
Bij voldoende belangstelling start men in het eerste kwartaal van 2017 met de bouw. De woningen worden dan eind 2017 opgeleverd. Aanmelden kan tot zaterdag 8 oktober.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars via telefoonnummer 015 – 2125288 of e-mailadres nieuwbouw@vansilfhout.nl.