Roy van Doornik showt fraaie en goed betaalbare brillen van het merk Nina & Max.
Roy van Doornik showt fraaie en goed betaalbare brillen van het merk Nina & Max.

Ontspannen shoppen en zoeken naar de juiste bril bij DIJCK2

Algemeen

DELFT – Veel mensen maakten afgelopen twee maanden kennis met een gloednieuwe brillenwinkel: DIJCK2, aan de Oude Langendijk 2. DIJCK2 is onderdeel van Van der Leeuw Optiek, maar tegelijk ook heel anders.

DIJCK2 is gevestigd in een prachtig historisch pand in de binnenstad van Delft, het pand waar ooit in het begin van de vorige eeuw 'De Gruyter' was gevestigd. De gevel is volledig hersteld en teruggebracht naar zijn oorspronkelijke vorm en bouwstijl. Alles met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Dat zien we ook weer terug in de collectie van de brillenwinkel van DIJCK2. De winkel is direct verbonden met zijn bekende broertje: Van der Leeuw Optiek, al sinds 1968 een vertrouwde opticien op deze locatie.
DIJCK2 heeft er voor gekozen om de brillen te presenteren in een bijzondere en stijlvolle inrichting waardoor je zelf kunt kijken, passen en vergelijken, vertelt Roy van Doornik, storemanager van DIJCK2.
Deze winkel straalt uit dat je rustig de tijd kunt nemen om tot een goede keuze te komen. Even zitten, passen, rondkijken met een cappuccino in je hand. In het midden staan banken, aan de muren zijn veel modische en retro-achtige brillen te zien. Ja, de doelgroep voor DIJCK2 is misschien iets jonger of modieuzer dan bij Van der Leeuw Optiek, maar ook zij willen wel graag de beste oogmeting en dienstverlening waar Van der Leeuw al jaren bekend om staat.
DIJCK2 verkoopt louter brillen van merken die zich puur op het maken van brillen focussen. Zoals het meer dan honderd jaar oude Moscot uit New York, het hippe bedrijf Dick Moby dat monturen maakt van plastic afkomstig uit de zee, of het gunstig geprijsde merk Nina & Max. Ook het mooie Amerikaanse merk Garrett Leight California Optical, het iconische merk Oliver Peoples, het super exclusieve Japanse merk Dita en ook Ray Ban zijn bij DIJCK2 verkrijgbaar. Stijlvolle brillen van bedrijven die weten hoe ze goede brillen moeten maken. Wie denkt dat deze altijd een fortuin kosten, vergist zich echter. Brillen van het trendy merk Nina & Max kosten inclusief enkelvoudige glazen 98 euro en worden desgewenst binnen 30 tot 60 minuten compleet geleverd. Bij DIJCK2 zijn de monturen met liefde en vakmanschap gemaakt. Future classics design met een sterke gevoelswaarde. Betaalbare monturen waar je blij van wordt.
De medewerkers van DIJCK2 helpen graag om samen te kijken welke stijl het beste bij je past. "Want een bril is niet iets dat je zomaar even verkoopt. Daarom geven we de klant hierbij graag alle aandacht", vervolgt Van Doornik. "We hebben bovendien het voordeel dat we de kennis en ervaring, die Van der Leeuw Optiek al sinds 1968 heeft opgebouwd, in huis hebben."
Meer weten? Kom gerust eens langs, kijk op www.dijck2.nl of volg DIJCK2 op Facebook.