Headline Haarmode-bedrijfsleidster Sylvia Kalden krijgt de sleutel van Dennis Voskuil van Peugot DAVO.
Headline Haarmode-bedrijfsleidster Sylvia Kalden krijgt de sleutel van Dennis Voskuil van Peugot DAVO.

Headline Haarmode... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Headline Haarmode schafte afgelopen zomer een Peugot 108 aan, die het vervolgens door RODI reclame & belettering liet verfraaien.

RODI zorgde ervoor dat de wagen nu helemaal in de huisstijl van Headline Haarmode is. "Leuk dat we nu dus met een rijdend reclameobject door de regio rijden", zegt Berry Stokman, eigenaar van Headline Haarmode aan de Vrijheidslaan 12 in Delft.
Headline Haarmode liet deze klus door RODI uitvoeren omdat beide bedrijven al ruim tien jaar zaken doen. "Dat bevalt uitstekend", zegt Stokman. "Naast advertenties in Delft op Zondag heeft RODI hier bijvoorbeeld gezorgd door de raambelettering van onze salon èn het doek dat hier aan de buitenkant van de salon hangt. Bij RODI worden we goed geholpen, er wordt meegedacht en – niet onbelangrijk - ook de prijs is goed."

Headline Haarmode bestaat inmiddels alweer 26 jaar en staat bekend om de unieke openingstijden: op doordeweekse dagen tot 22.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur. "Verder zijn we een kapsalon voor het hele gezin, voor iedereen heel toegankelijk. We zijn gespecialiseerd in kleine schoonheidsbehandelingen en werken hier alleen met topproducten." Meer weten? Kom langs in het winkelcentrum Buitenhof of kijk op www.headlinehaarmode.nl. Meer weten over RODI Media zh? Check dan www.rodimedia-zh.nl