Met de leidsters mee op pad in de bolderwagen, een leuk uitje.
Met de leidsters mee op pad in de bolderwagen, een leuk uitje.

Unieke opvang voor ieder kind bij REKI

Algemeen

REKI is een kinderdagverblijf dat ieder kind graag een leuke opvangtijd biedt. Ouders geven voor plaatsing hun wensen aan en ons team gaat hiermee aan de slag.

Het thuisritme van slapen, eten en andere rituelen wordt voor ieder kind gevolgd, waardoor de thuissituatie zoveel mogelijk wordt nagebootst. In kleine groepen en met vaste leidsters is persoonlijke aandacht gegarandeerd. De babyopvang van REKI bestaat uit niet meer dan vier tot vijf kinderen. In elke slaapkamer staan maar twee bedden, zodat de basisbehoefte van slapen gewaarborgd is. De leidsters werken laag bij de grond, waardoor er meer oogcontact is met het kind en hij of zij meer bewegingsvrijheid heeft.
Bij de peuters wordt steeds een vernieuwend activiteitenprogramma verzorgd, gericht op spelend leren. En ieder kind mag zichzelf zijn. Emoties delen met elkaar door samen te spelen en te delen zorgt voor verdieping in de relatie met elkaar. De kinderen van de BSO hebben een andere uitdaging nodig, die wij zeker ook stimuleren. Ieder kind kan en mag zeggen wat hij of zij wil gaan doen, want na een intensieve schooldag wil je je als kind kunnen ontspannen. "Ons motto is 'niets moet, maar alles mag'", zegt REKI-directeur Conny Immers. "Ons gebouw is overzichtelijk, ruim en gelijkvloers. Kinderen kunnen vanuit hun ruimtes makkelijk naar buiten om te spelen in een interne en 245 vierkante meter grote tuin, een overdekte speeltunnel of op een speelplaats. Ouders kunnen kiezen uit verschillende opties in opvanguren en overeenkomsten. Ook flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden. Dus kies gewoon voor REKI!" Meer weten? Kijk dan op www.reki.nl of bel 015-214 7068.