Maarten van Woerden van Trompper Optiek: ‘Wij combineren goed advies met een kleurrijke collectie brillen.’
Maarten van Woerden van Trompper Optiek: ‘Wij combineren goed advies met een kleurrijke collectie brillen.’

Kleurrijke collectie zonnebrillen bij Trompper Optiek

Algemeen

DELFT – "Wij vinden dat het dragen van een bril een feestje moet zijn", begint Maarten van Woerden van Trompper Optiek. En dat blijkt wel uit de kleurrijke collectie brillen bij deze opticien aan de Burgwal.

Trompper Optiek onderscheidt zich met een grote collectie aan bijzondere en eigentijdse brillen. De tijd dat een bril een noodzakelijk kwaad was, ligt alweer mijlenver achter ons. "De bril wordt steeds meer een accessoire en daardoor mode-gevoeliger", vervolgt van Woerden. Waren tot voor kort de brillen met dikkere en zware monturen nog in, tegenwoordig kiezen veel brildragers voor lichtere en comfortabelere modellen. "Brillen die er goed uitzien èn lekker zitten. Kortom: Gezichtsbepalend zijn!", vat de Delftse opticien samen. Het is echter niet zo dat bij Trompper Optiek daarom alleen nog maar lichte of kleurrijke brillen te vinden zijn. "We hebben hier brillen van alle stijlen en trends, voor alle doelgroepen en voor elke gezichtsvorm."
Komende zomer zullen ook zonnebrillen weer een onmisbaar, nuttig èn fraai accessoire zijn. Ook in deze categorie heeft Trompper Optiek veel mooie modellen beschikbaar. "We hebben zonnebrillen voor vele toepassingen. Voor in de auto, tijdens het sporten óf om lekker mee op het terras te zitten. Ook hierin is de diversiteit groot."
Trompper Optiek levert daarnaast een professioneel stukje oogzorg. De optometristen zijn aanwezig om oogproblemen te herkennen en - indien nodig – door te verwijzen naar een oogarts of andere specialist. "Zo bieden we hier het complete verhaal, van een goed advies tot brillen of lenzen. Stap dus eens binnen op Burgwal 29 en ervaar wat het is om bij Trompper te zijn!"
Zie voor meer informatie www.trompper-optiek.nl.