Zohreh Rahiminejad van Tandheelkundig Centrum Nootdorp.
Zohreh Rahiminejad van Tandheelkundig Centrum Nootdorp.

Tandheelkundig Centrum Nootdorp: vakkundig en veel specialisaties

Algemeen

NOOTDORP – Tandheelkundig Centrum Nootdorp onderscheidt zich op vele manieren. Meest bijzondere is wel dat de praktijk alle specialisaties in huis heeft, zodat patiënten nooit worden doorverwezen.

Zohreh Rahiminejad begon vijf jaar geleden met de praktijk aan de Dorpsstraat in Nootdorp. Ze heeft een duidelijke visie op tandheelkunde. "Ik wil zoveel mogelijk zelf kunnen. Zodat bijvoorbeeld iemand met veel achterstallig werk alles bij ons in de praktijk kan oplossen", vertelt ze. Dus studeerde ze in meerdere landen, waar ze zich verdiepte in alle takken van sport binnen de tandheelkunde. Het resultaat is een indrukwekkend cv en vele specialisaties. En ze is niet de enige. Tandheelkundig Centrum Nootdorp werkt met een professioneel team van allerlei specialisten. Op de orthodontie na, kunnen zij alle tandheelkundige problemen oplossen - en meer dan dat. "We bieden het totale pakket", vervolgt Rahiminejad. Een prachtig gebit komt het beste tot z'n recht met minder gerimpelde of vollere lippen. "Indien de cliënt het wenst kunnen we met behulp van injectables de perfecte mond realiseren. In Amerika werken tandartsen al decennialang met dit concept, ook in Nederland is hier steeds meer vraag naar."

Tandheelkundig Centrum Nootdorp heeft bovendien een tandarts in huis die gespecialiseerd is in het werken met kinderen. De praktijk herstelt gebitten die onherstelbaar leken, maar is er ook voor de mensen met minder grote tandheelkundige problemen. Wie denkt dat zo'n bijzondere, gespecialiseerde en professionele praktijk peperduur is, vergist zich. "We proberen de praktijk toegankelijk voor iedereen te maken. Zo bieden we ook afbetalingsmogelijkheden en aangepaste prijzen, omdat we beschikken over een eigen lab. We leggen vooraf altijd uit wat het kost."

Tandheelkundig Centrum Nootdorp organiseert zaterdag 2 juli van 10.00 uur tot 14.00 uur een open dag. De praktijk geeft dan kortingen, demonstraties, er wordt advies gegeven en er zijn leuke presentjes voor kinderen. Bovendien biedt het komende tijd het VIP-pakket aan: gebitsreiniging, bleken en injectables voor een schappelijke prijs. "Zodat je met een stralend gebit de zomer in kan." Meer info: www.tandarts-nootdorp.nl.