De kleedjesmarkt is één van de onderdelen van het Buitenhof Zomerfestival.
De kleedjesmarkt is één van de onderdelen van het Buitenhof Zomerfestival.

Goed begin van de zomer

Algemeen

DELFT - Struinen over een gezellige kleedjesmarkt of hier wat geld verdienen door spulletjes te verkopen: het zijn twee mooie manieren om goed aan de zomervakantie te beginnen.

Het kan zaterdag 9 juli tijdens de kleedjesmarkt van het Buitenhof Zomerfestival. Op het grasveld tussen de Buitenhofdreef en de Sweelinckstraat - schuin tegenover de wokmaster - is dan voor jong en oud de gelegenheid om op de gezellige rommelmarkt spulletjes aan de man te brengen. Op de kleedjesmarkt klinkt muziek, er zijn activiteiten voor de kinderen en er zijn allerlei lekkere multi-culti-gerechten verkrijgbaar.
Het wordt een feestelijk begin van de zomer voor en door bewoners van de Buitenhof, maar uiteraard is iedereen welkom. Dankzij de steun van onder meer de Gemeente Delft, de Jumbo en Ondernemers Buitenhof zijn er ook tal van andere activiteiten, zoals schminken, springkussens en sport en spel onder leiding van een van de buurtsportcoaches.
Op het grote podium zijn tal van optredens. Er zijn rappers, een dansende robot, een brassband en ook 'The Voice of Buitenhof' en de miss-verkiezing bieden volop vermaakt.
Er is nog meer dan genoeg plek op de kleedjesmarkt. Voor particulieren is het gratis, aan bedrijven wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het verkoop van eten is niet toegestaan. Aanmelden kan via kleedjesmarkt@rode-feniks.nl.