De A13 tijdens een eerdere afsluiting, in 2012, toen de weg in de richting van Rotterdam was afgelopen. Komend weekend is het precies andersom.
De A13 tijdens een eerdere afsluiting, in 2012, toen de weg in de richting van Rotterdam was afgelopen. Komend weekend is het precies andersom.

A13 komend weekend richting Den Haag afgesloten

Algemeen

Rijkswaterstaat voert komend weekend diverse werkzaamheden uit aan het asfalt en de viaducten van de A13 richting Den Haag. In verband met deze werkzaamheden is de A13 richting Den Haag tussen knooppunt Kleinpolderplein en de N470 afgesloten van vrijdag 15 april 22.00 tot maandag 18 april 05.00 uur.

 Rijkswaterstaat vervangt dan ook het asfalt ter hoogte van afrit Rijswijk. In verband met deze werkzaamheden zijn op vrijdagnacht, zaterdagnacht en zondagnacht minder rijstroken beschikbaar. Daarnaast is afrit Rijswijk afgesloten van zaterdag 16 april 20.00 uur tot zondag 17 april 08.00 en van zondag 17 april 23.00 tot maandag 18 april 05.00 uur. Tijdens deze afsluiting wordt verkeer met bestemming Rijswijk lokaal omgeleid.

 Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Het verkeer wordt hoofdzakelijk over de nieuwe A4 tussen Schiedam en Delft geleid. Daarnaast zijn er verschillende lokale omleidingsroutes ingesteld.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Hierbij wordt rekening gehouden met de drukte op de omleidingsroutes en andere wegen. Zie voor de omleidingsroutes en meer informatie over deze werkzaamheden op de factsheet op www.vanAnaarBeter.nl