Optredens van het Trompeter – Showcorps Leinegarde zijn altijd weer bijzonder.
Optredens van het Trompeter – Showcorps Leinegarde zijn altijd weer bijzonder.

Trompeter – Showcorps Leinegarde komt naar de Taptoe Delft

Algemeen

DELFT - Taptoe Delft heeft wederom een gerenommeerd showorkest vastgelegd: Trompeter – Showcorps Leinegarde.

Deze groep kenmerkt zich al ruim 50 jaar door z'n muzikale diversiteit, bijzondere uniformering en choreografie. Ze verzorgden de afgelopen vijf decennia zowel klassieke concerten, als streetparades en showoptredens. Kortom: Leinegarde is een veelzijdig showorkest.
In Duitsland is het korps een graag geziene gast bij concerten, optochten, muziekparades en Taptoes. Ook internationaal timmert het orkest flink aan de weg. Het heeft inmiddels al vele succesvolle optredens verzorgd in landen als Denemarken, Zweden, Engeland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Straks zijn ze dus ook te bewonderen bij Taptoe Delft.
Leinegarde is bijzonder vereerd dat ze nu deelnemer zijn van de inmiddels internationaal hoog aangeschreven Taptoe Delft. Het Duitse showorkest verheugt zich erop om op 9 en 10 september het Delftse publiek te verrassen met hun bijzondere optreden.
Het thema van de show die ze in Delft zullen gaan brengen is 'Gewoon Rock'.
Het wordt dus een mooie show met klassieke rockmuziek, gecombineerd met snelle formatiewissels.

Kaarten
Wie tijdens Taptoe Delft verzekerd wil zijn van een overdekte tribuneplaats, moet de website www.taptoedelft.nl in de gaten houden. Kaarten zijn hier vanaf 1 maart verkrijgbaar.