De Meisjes met de Wijsjes, een frisse en eigenzinnige vocal-popgroep, komen tijdens de volgende Delft op Zondag-miniconcerten in actie.
De Meisjes met de Wijsjes, een frisse en eigenzinnige vocal-popgroep, komen tijdens de volgende Delft op Zondag-miniconcerten in actie.

Delft op Zondag-miniconcert in het muziekhotel – en op tv

Algemeen

DELFT – Het eerstvolgende Delft op Zondag-miniconcert is 'pas' over drie weken, op zondag 7 februari. Dan treedt onder meer de groep 'De meisjes met de wijsjes op'.

Ter promotie van dit Delft op Zondag-miniconcerten zijn De Meisjes met de Wijsjes èn organisator Charles van Harling op vrijdag 29 januari om 11.00 uur te zien in het programma Debby en haar Mannen, op TV West.
De Meisjes met de Wijsjes is een frisse, eigenzinnige, vrolijke en theatrale Nederlandse vocal-popgroep. De vier meisjes, allen afgestudeerd aan het conservatorium, arrangeren en zingen op eigen wijze Nederlandse popnummers van toen en nu, a capella of met begeleiding. Zij zijn 7 februari vanaf 14.30 uur te zien tijdens het Delft op Zondag-miniconcert in het Hampshire Hotel Delft Centre aan de Koepoortplaats.
Later die middag, om 16.30 uur, is een optreden van de Nederlandse pop-rockband Sir James, die onlangs z'n debuutalbum 'My love the drunk' uitbracht. Inspiratiebronnen voor de muziek van Sir James zijn onder meer Coldplay, Wilco, Crosby, Stills, Nash & Young en Bon Iver. Meer informatie over deze band is te vinden op de website www.sirjamesband.com.