Verkoopadviseur Wouter de Vos tussen de occasions in de vestiging in Den Haag-Ypenburg.
Verkoopadviseur Wouter de Vos tussen de occasions in de vestiging in Den Haag-Ypenburg.

Januari is occasion-maand bij Autobedrijf Kees Balvert

Algemeen

DEN HAAG–YPENBURG – Autobedrijf Kees Balvert is niet alleen gespecialiseerd Suzuki-dealer, maar ook een betrouwbaar adres voor occasions. Hierbij gaat het niet alleen om occasions van het merk Suzuki, maar ook van andere merken. Deze maand heeft Autobedrijf Kees Balvert het extra druk met occasions. Januari is de maand waarin normaal gesproken veel afleveringen van nieuwe auto's plaats vinden. Daar zullen de medewerkers van Autobedrijf Kees Balvert het druk mee hebben, maar ook met occasions. "Want de verkoop van nieuwe auto's houdt ook vaak in dat er auto's ingeruild worden", zegt verkoopmedewerker Wouter de Vos. "Door dat grote aantal inruilers, komt er natuurlijk ook weer een groter aanbod occasions. Die staan bij ons boven, op de eerste verdieping."
Over het algemeen heeft Autobedrijf Kees Balvert zo'n veertig occasions op deze verdieping staan. "Normaal gesproken is dat aantal in januari wat groter", gaat De Vos verder. "De inruilauto's komen dan namelijk in een piek binnen."
Alle occasions worden door Autobedrijf Kees Balvert afgeleverd met BOVAG-garantie. Met recht op onderhoud aan de auto, een nieuwe APK en een volle brandstoftank. "En natuurlijk zit er één jaar Mobiliteitsgarantie bij. Ook en misschien vooral handig als je in het buitenland bent. Tel de gunstige financieringen bij die aantrekkelijk garantievoorwaarden op waarmee we extra veel zekerheid kunnen brengen. Dan zie je hoe slim het is om een occasion bij ons bedrijf aan te schaffen."
Autobedrijf Kees Balvert had al een vestiging in Monster en sinds augustus vorig jaar ook in Den Haag–Ypenburg, op de grens met Nootdorp. "Ja in deze regio heeft Kees Balvert als Suzuki-dealer en occasion-specialist een gevestigde naam opgebouwd."
De Kerstballen-actie die onlangs is gehouden in samenwerking met GroenRijk De Wilskracht en Total Jongeneel was heel succesvol en het herhalen waard! Telefoon: (070) 309 89 50. Internet: www.suzuki.nl/balvertdenhaag.