Schilder Van Velzen, klaar voor iedere binnenschilderklus.
Schilder Van Velzen, klaar voor iedere binnenschilderklus.

Schildersbedrijf C.L. Van Velzen: de hoogste kwaliteitsnorm bij elke klus

Algemeen

NOOTDORP – Voor een schildersklus in huis is Schildersbedrijf C.L. Van Velzen de beste keuze. Het bedrijf aan de Kaardebol 10 in Nootdorp, met de werkplaats in de Industriestraat op bedrijventerrein Oost-Ambacht, bestaat alweer vijftien jaar. Maar schilder Van Velzen zelf zit al veertig jaar in het vak.

"In die tijd heb ik alles meegemaakt", zegt hij. "Met dit schildersbedrijf heb ik een vaste klantenkring opgebouwd, wat voor veel continuïteit zorgt. Hoewel ik over het aantal klanten niet te klagen heb, zijn nieuwe klanten natuurlijk altijd welkom." De feestdagen zijn weer achter de rug. Voor schilder Van Velzen is het weer tijd om aan de slag te gaan. "Hoewel veel klanten nog wel op vakantie zullen zijn", gaat hij verder. "Maar de winterperiode is in volle gang en er ligt genoeg binnenschilderwerk te wachten." Wat dat betreft heeft Van Velzen inderdaad genoeg te doen. Niet alleen in Nootdorp, maar ook in Den Haag, Delft, Pijnacker en het Westland. "Grof gezegd zou je van de hele Randstad kunnen spreken", gaat hij verder. "En dan gaat het om alle soorten binnenklussen. Stuukwerk, behangwerk, het echte schilderwerk, zoals sauzen en spuiten. Ook plafonds kunnen we spuiten." Voor buitenschilderwerk bent u bij dit bedrijf ook aan het juiste adres.

Gegarandeerde kwaliteit
Schildersbedrijf C.L. Van Velzen bestaat behalve uit de heer Van Velzen zelf verder uit één personeelslid en een groep vaste ZZP'ers. "Deze mensen kennen de kwaliteit die ik gegarandeerd lever. Zij zijn in staat hetzelfde kwaliteitswerk af te leveren, volgens mijn kwaliteitsnorm, waar ik erg streng in ben. Wat er op papier staat, dat wordt bij de klant ook waargemaakt." Ondanks het streven naar de beste kwaliteit kunnen er nog oneffenheden in het schilderwerk achterblijven. Dit schildersbedrijf biedt dan ook de beste nazorg. Ook die worden gewoon verholpen. De laatste jaren zijn schildersbedrijven veel meer gaan werken met waterdragende verfsoorten, in plaats van synthetische verf.

"Sinds het jaar 2000 zijn die waterdragende verfsoorten sterk verbeterd", zegt hij. "Dit betekent dat er een nòg betere afwerking mogelijk is." Telefoon: (015) 310 12 05. Internet: www.schildersbedrijfvanvelzen.nl.