Alle gelegenheid om zelf actief te zijn op de Sportmarkt

Algemeen

Bob en Jan Koster: op 21 april marktlieden bij uitstek.

DELFT - Op de zesde Delftse Sport- en Verenigingsmarkt van zaterdag 21 april is niet alleen veel te zien, maar nog meer te doen. Net als bij voorgaande edities stelt Koster SportClubs een podium op. De instructeurs Charell, Marco, Diana, Marion en Ashwin verzorgen op alle hele uren vanaf 12.00 uur interessante workshops.

Bezoekers , jong en oud, maar ook het winkelend publiek kan dan deelnemen aan activiteiten als SH’BAM, Zumba, Fun Fight, Latin Workout en de allernieuwste hype; Bootcamp. Voor het podium dat opgesteld zal zijn richting de Nieuwe Kerk zullen Kickbags opgesteld staan. Dat zijn een soort verplaatsbare bokszakken die tijdens de Fun Fight workout worden gebruikt. Boks- en traptechnieken staan centraal. Fun Fight is de ideale manier om overtollige energie en stress kwijt te raken. 

Maar Koster SportClubs verzorgt ook meer muzikalere onderdelen. Zo staan om 12.00 uur en 14.00 uur SH’BAM en Zumba op het programma. Bij SH’BAM wordt gedanst op populaire hits. Het is dan swingen geblazen op Latin beats. Zie voor meer informatie over de genoemde activiteiten de website www.kostersportclubs.nl

Wie wil kennismaken met de trainingsmethode van oud-Feyenoordtrainer Wiel Coerver dan moet u aan de andere kant van de Markt zijn. Voor het Stadhuis, temidden van de verenigingskramen, wordt een sportveld aangelegd inclusief boarding. Movella Vaardig in Voetbal organiseert hier open voetbalclinics voor de jeugd. Er zal veel op balvaardigheid worden getraind om op deze manier de bewegingen en acties van topspelers als Robin van Persie en Christiano Ronaldo eigen te maken. Medewerkers van Movella geven vanaf de zijlijn de training commentaar. Overigens is Movella niet alleen in het voetbal actief, maar ook in de hockeysport. Twijfel niet, maar neem je voetbalspullen mee naar de Markt.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12