Afbeelding

Westerpop maakt met enige trots de line-up bekend

Algemeen

Editie: Week 22, Jaargang 21 |

Pangea heeft de tweede voorronde van de Peter Tetteroo Bokaal gewonnen. (foto: Koos Bommelé)

DELFT – De voorbereidingen voor Westerpop zijn al in volle gang, al duurt het nog bijna een half jaar tot de grote dag. Zo zijn de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal actueel, waarin afgelopen week de band Pangea aan het langste eind trok. Woensdag 5 juni staat de volgende ronde op het programma in het Café van Theater de Veste. Goed om daar bij te zijn.

Inmiddels heeft de organisatie van Westerpop het programma van de 24ste editie bekend gemaakt. De organisatie spreekt van een sterke line up, zonder concessies, in crisistijd. Wegens succes geprolongeerd: een tweede podium op de festivalvrijdag.  Het hoofdpodium op deze avond betreft louter zeer talentvolle bands van eigen bodem: Malheur du Maison, Soul Sister Dance Revolution, Navarone en De Kraaien. Het podium van de Peter Tetteroo Bokaal zal worden gevuld als de voorronden hebben plaatsgevonden. Zaterdag ziet het publiek namen als Handsome Poets en Chef’ Special, bekende trekkers van Nederlandse bodem. Bands als Treetop Flyers en The Hoax(beide uit Engeland) en het razend populaire Royal Republic uit Zweden, zorgen voor extra aandacht met hun internationale inbreng.  Het zijn slechts enkele acts van de in totaal 22 concerten. Noteer alvast deze data en gigs: vrijdag 30 augustus 19:00-24:00 uur Mainstage: Maison du Malheur, Soul Sister Dance Revolution, Navarone en De Kraaien.
Zaterdag 31 augustus 13:00-24:00 uur Mainstage: Playyard, Treetop Flyers(Uk), Handsome Poets, The Hoax(Uk), Skinny Lister (Uk), Chef’ Special, Royal Republic(Swe). Op dit podium wordt nog één act toegevoegd. Stage Europe Network: Les Dynamic (NO), Enchanted Hunters(Pl), Kjurr (IS), Vök (Is), Moving Houses(Ger), A.JAM (FRA), Wolf in Loveland (NL). Kijk geregeld op www.westerpop.nl om helemaal op de hoogte te blijven.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12