Vette cheque van de Sepneuten verblijdt Har(d)t voor KWF

Algemeen

DELFT - Aad Meuleman, Remon Goode en Irma van den Berg van de Stichting HAR(D)T voor KWF werden eind vorige maand aangenaam verrast door de Sepneuten. De stichting kreeg toen namelijk een mooie cheque van 750 euro.

Carnavalsvereniging de Sepneuten bestaat dit jaar 33 jaar. Voor het carnaval is dat een jubileumjaar. De Sepneuten hebben voor hun jubileumjaar een goed doel uitgekozen: Stichting HAR(D)T voor KWF. De carnavalsvereniging heeft onder andere een loterij georganiseerd om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Zaterdagavond kwam ‘Gaston’ langs tijdens de reünie van de Sepneuten, compleet met bloemen en een gouden koffer. In deze koffer zat een cheque, waar ter plekke 750 euro op geschreven werd. De Stichting HAR(D)T voor KWF is ontzettend blij met deze bijdrage. 

Zaterdag 19 maart 2011 organiseert de Stichting HAR(D)T voor KWF een groot slotconcert. 

De Delftse zanger Remon zal dan samen met een aantal andere Delftse artiesten onder begeleiding van het Delfts Dansorkest een geweldige avond verzorgen in Sporthal Brasserskade in Delft. Het streven is om KWF Kankerbestrijding tijdens dit concert een cheque aan te kunnen bieden van minimaal 15.000 euro. Ook particulieren kunnen doneren door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer 4357294 ten name van Stichting HAR(D)T voor KWF te Delft, onder vermelding van 'Gift voor KWF'. Kaarten voor het slotconcert zijn voor 15 euro per stuk te koop bij Van der Plank Tweewielers aan de Papsouwselaan 135, bij Café Restaurant Royal aan de Voldersgracht 10 of via het e-mailadres info@hartvoorkwf.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12