Smaakvolle veranderingen op de menukaart

Algemeen

Het interieur van Cookers heeft door de nieuwe houten tafels en stoelen een heel warme uitstraling.

DELFT – De nieuwe kaart van Cookers zal de echte fijnproever doen watertanden. De opvallendste toevoeging vormen de duurdere vleessoorten, waaronder bijvoorbeeld ossenhaas.

Ook het mixed-grill-menu is verder uitgebreid en het aanbod nagerechten is aangepast en verruimd. Er worden steeds meer producten uit eigen keuken bereid, zoals de Mega-steakburgers (van 100 procent rundvlees), chocoladetaart, cheesecake en nog veel meer. Het driegangenmenu wordt elke maand veranderd, waardoor er steeds een andere keuze gemaakt kan worden. Wat u ook kiest bij Cookers, bij elk gerecht kan ook worden gekozen voor een overheerlijke vers bereide soep. 

Hoewel het restaurant ook de functies heeft van een lunchroom en een grand café is er van enig ‘fastfood-element’ in het geheel geen sprake. Bij de slogan ‘Even lekker naar Cookers’ ligt de nadruk dan ook vooral op ‘lekker’. Alles wat de gasten bestellen, wordt in de (open) keuken vers klaargemaakt. Dat betekent dat ze net als in elk ander restaurant even op hun gerecht moeten wachten, maar bij Cookers staat het toch relatief snel op tafel. Je stapt er makkelijk naar binnen, tijdens een dagje winkelen en voor of na een bezoek aan het theater of de bioscoop. Maar ook om gezellig een avond te dineren in de bruisende omgeving van hèt uitgaansgebied van Delft. 

U vindt Cookers aan het Vesteplein, pal naast het nieuwe DOK en tegenover MustSee en Theater de Veste. Tot 17.00 uur kunt u een keuze maken van de uitgebreide lunchkaart. Het aanbod hierop is heel divers, van een broodje kaas tot een broodje carpaccio en verschillende uitsmijters. Vanaf 17.00 uur geldt de dinerkaart, waarop kwalitatief uitstekende gerechten staan voor een redelijke prijs. U kunt kiezen voor saté, kipfilet, visgerechten, van alles wat. En voor de liefhebbers organiseert Cookers gezellige High Tea-arrangementen vanaf € 9,95 per persoon (onbeperkt thee drinken met lekkere hapjes). Internet: www.cookersdelft.info.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12