Het is maar dat u het weet... Zondag 18 maart

Algemeen

Rotary Delft organiseert zaterdag 21 april om 16.00 uur een Lustrum dictee ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan. Dit vindt plaats in de Aula van het Mondriaan College aan de Brasserskade 1 in Delft. Inschrijven kan via de website www.rotarydelft.nl

Zorgboerderijen BuitenGewoon aan de Noordeindseweg 40 in Delfgauw en aan de Nieuwkoopseweg 34 in Pijnacker houden zaterdag 17 maart van 10.30 tot 15.30 uur open dag. Iedereen is dan welkom om te horen, zien en beleven wat de combinatie van landbouw en zorg inhoudt. Zie voor meer informatie de website www.zorgboerderijbuitengewoon.nl.

Dixieland Surprise treedt dinsdag 20 maart vanaf 21.00 uur op in Jazzclub The Five. Locatie: De Altena Hoeve aan de Kasteelwerf 1 in Delft. De entree bedraagt 8 euro voor niet-leden en is gratis voor leden. Zie voor meer informatie de website www.jazzclubthefive.nl.

Het Legermuseum wordt zaterdag 17 en zondag 18 maart tussen 12.00 en 17.00 uur bezet door Napoleontische soldaten. Op de binnenplaats heeft een groepje soldaten hun kampement ingericht. Ze geven schietdemonstraties en kinderen leren marcheren met het bataljon. Kijk voor meer informatie op de website www.legermuseum.nl.

In het leescafé van DOK Centrum is woensdag 21 maart een gratis toegankelijke lezing over gameverslaving. Vanaf 20.00 uur vertelt Arjetta Timmer van Brijder verslavingszorg Delft over het ontstaan van zo’n obsessie. Aanmelden kan via de website www.dok.info. Zie voor meer informatie de website www.brijder.nl.

In Wijkcentrum de Vleugel aan de Aart van der Leeuwlaan 4 in Delft beginnen in april weer computercursussen. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op via telefoonnummer
015 - 7600 220.

MuzieklesDelft.nl organiseert vrijdag 30 maart om 20.00 uur een workshop ter kennismaking met de Mattheüs Passion van Bach. Deze avond vindt plaats in Sociëteit Confide aan de Oude Delft 9. Deelname kost 15 euro en 12 euro 50 voor studenten en scholieren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.muzieklesdelft.nl/mattheuspassion.

Op de Markt in Delft is zondag 8 april van 14.30 tot 15.30 uur een Paasjubel. Iedereen is welkom om te komen luisteren of mee te zingen. Kijk voor meer informatie op de website www.paasjubel.nl.

In de Koornbeurs aan de Voldersgracht 1 in Delft is woensdag 21 maart een Spoorzone Diner Pensant. Studenten en Delftenaren praten, eten en denken dan mee over ervaringen en vraagstukken van mobiliteit rond de Spoorzone. Aanmelden kan tot 20 maart via e-mailadres bestuur@stipdelft.nl.

In informatiecentrum Delft Bouwt aan de Barbarasteeg 2 is nog tot en met 30 maart de kleurrijke fototentoonstelling ‘Breien voor Spoorzone’ te zien.

Galerie de Kunstkop aan de Nieuwe Langendijk 10 organiseert zondag 18 maart vanaf 14.00 een unieke expositie met de titel ‘12’. Op deze tentoonstelling zijn onder andere twaalf videostills te zien van de Rotterdamse DVJ kunstenaar Syncman. De expositie duurt tot en met zaterdag 24 maart. Kijk voor meer informatie op de website www.galeriedekunstkop.nl en www.syncman.nl.

Whiplash Informatiecentrum Europa organiseert donderdag 22 maart tussen 14.00 en 15.30 uur een informatiemiddag voor mensen met een whiplash. Locatie: Reinier de Graaf ziekenhuis, gebouw H, commissiekamer 2, Delft. Zie voor meer informatie de website www.rdgg.nl.

In de Dorpshoeve in Schipluiden is dinsdag 20 maart om 19.15 en 20.30 uur een modeshow die wordt georganiseerd door Divers en ´t Winkeltje. De toegang is gratis. Zie voor meer informatie de website www.divers-mode.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12