Koop Tweede Paasdag voordelig een houten vloer

Algemeen

DELFT – Bent u op zoek naar een mooie houten vloer voor uw woonkamer? Kom dan op maandag 13 april (Tweede Paasdag) naar Berk Parketvloeren. De showroom is deze dag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Iedereen die meteen een offerte aanvraagt, kan rekenen op een mooie korting op zijn vloer van lamelparket, laminaat of traditioneel parket.

Berk Parketvloeren (CBW-erkend) is een uitstekend adres voor vloeren van alle houtsoorten. De parketspeciaalzaak is vorig jaar november geopend, maar het bedrijf van Chris de Berk bestaat al tien jaar. Door heel Nederland heeft hij inmiddels al vloeren gelegd. In de nieuwe showroom kunnen de klanten meer mogelijkheden worden getoond, dan toen Chris nog vanuit huis werkte. De collectie is dan ook flink verbreed, waar u op Tweede Paasdag zelf getuige van kunt zijn. In de showroom komt u bijvoorbeeld het eiken country lamelparket van het merk Steirer tegen. “Het is een echte kwaliteitslamel, die we sinds kort in de collectie hebben”, zegt Chris. “Op Tweede Paasdag geldt hiervoor een speciale actie.” 

Voor het eiken country lamelparket betaalt u dan namelijk slechts 56 euro per vierkante meter (inclusief BTW). Als u er voor kiest de vloer te laten leggen, betaalt u 69 euro per vierkante meter. “Ook prachtig is de Impression-serie van Steirer”, gaat Chris verder. “Dit is lamelparket met uiteenlopende figuren, voorzien van reliëf. Ik ben speciaal naar de fabriek in Oostenrijk geweest om dit te bekijken en ik was er dolenthousiast over. Nu verkopen wij dit exclusief voor de hele omgeving.”
Planken, lamelparket, laminaat, tapis parket, verouderde vloeren van Altimago, traprenovatie, bij Berk Parketvloeren is alles mogelijk. Kortgeleden is ook de hele nieuwe collectie van Meister binnen gekomen. “Inmiddels kan ik een houten vloer ook uitrusten met vloerverwarming”, besluit Chris. 

Vraag op Tweede Paasdag bij Berk Parketvloeren een offerte aan. U krijgt dan 10 procent korting op een lamelparket- of laminaatvloer. Voor traditioneel parket geldt een korting van 5 procent. Vraag in de showroom naar de voorwaarden.

Bedrijf: Berk Parketvloeren
Adres: Professor Krausstraat 51
Telefoon: (015) 2564528
Internet: http://www.berkparketvloeren.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12