Even Bellen Met...

Algemeen

Bioscoop MustSee heet vanaf komende week Pathé. Theatermanager Rivka van Tol vertelt.

- Waarom is de naam veranderd?
“Omdat MustSee is overgenomen door Pathé, dus de naam van MustSee verdwijnt gewoon. Het is een overname geweest, veel spannender kan ik het niet maken.”

- Wat gaat er, buiten de naam, nog meer veranderen?
“Voor Delftenaren wordt dit een enorme winst. Pathé heeft meer concepten, we gaan bijvoorbeeld een Ladies Night en een Pathé Opera organiseren. We gaan meer service verlenen. De buitenkant wordt veranderd en ook binnen wordt het nodige verbouwd. De openingstijden en het filmaanbod gaan we uitbreiden. We gaan bijvoorbeeld ook op maandag en dinsdag overdag open, dat was voorheen niet.”

- Wat gaan de bioscoopbezoekers verder van de overname merken?
“Als ze aan komen lopen zien ze meteen al grote Pathé-logo’s. De totale filmcommunicatie komt op één wand waar bezoekers de filmtijden, de synopsis en flyers aantreffen. Al die informatie is dan dus op één centraal punt, dat brengt een hoop duidelijkheid. Verder kunnen bezoekers straks aan alle kassa’s zowel hun kaartjes als eten en drinken kopen. En de haan van Pathé komt natuurlijk overal in terug.”

- Wanneer gaat dit gebeuren?
“De officiële opening is op donderdag 4 november. Vanaf dan voeren we ook het Pathé-prijsbeleid.”

- Scheelt dat veel met het MustSee-prijsbeleid?
“Zo’n 30 cent op een kaartje. We hanteren overal in Nederland dezelfde prijzen, zodat de bezoekers overal weten waar ze aan toe zijn. We gaan vooral veel leuke en goede films draaien. Met Pathé Unlimited kunnen bezoekers voor 18 euro per maand overal in Nederland onbeperkt naar de film. Dat is, zeker voor studenten, een leuke aanbieding. Verder hebben we vanaf 4 november een openingsactie waarmee bezoekers het tweede kaartje voor de helft van de prijs krijgen.” (JN)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12