Veel nieuwe modellen bij Volvo Hoeke Delft

Algemeen

Verkoopadviseur/Occasionmanager Philip Stolker informeert u graag over de Volvo S60 of de vele andere Volvo-modellen.

DELFT – Volvo Hoeke aan de Schieweg in Delft heeft veel vertrouwen in het nieuwe jaar 2012. Zo staat er vanaf maart dé nieuwe Volvo V40, die het succes van de V50 en S40 moet gaan waarmaken.

Niet dat hieraan getwijfeld gaat worden, aangezien de V40 net zoals veel andere Volvo modellen in het gunstige bijtellingtarief van 20% gaat vallen. “Als opvolger van de V50 en S40 zal dit echt een verkoopknaller worden”, zegt verkoopadviseur Philip Stolker. “Voor iedereen met een wat hoger budget is er de V60 die tot 1 juli nog in het 20% tarief zal vallen.” 

Leuk ook is dat aan het einde van dit jaar de nieuwe Volvo XC40 in de showroom verschijnt, het kleinere broertje van de XC60, dat een zeer waardevolle aanvulling voor het Volvo gamma is. Kortom, genoeg redenen om de showroom van Volvo Hoeke Delft een bezoekje te brengen. Volvo Hoeke Delft bestaat 51 jaar en is sinds september 1984 aan de Schieweg gevestigd. Het bedrijventerrein is niet alleen vanuit Delft gemakkelijk bereikbaar, maar ook vanaf de snelweg afrit Delft Zuid. “Als bedrijf voelen we ons erg bij Delft betrokken”, zegt Stolker. 

“Zo sponsoren we onder andere twee Delftse hockeyclubs en een Delftse golfclub. Daarnaast zijn we afgelopen jaar op een ludieke manier via Fresh FM met reclamespots speciaal toegespitst op onze regio in de lucht geweest. Dit soort succesvolle acties zullen we ook blijven voeren om voor Delft en omstreken hét adres te zijn voor Volvo klanten. Kom langs en laat u informeren over de vele nieuwe ontwikkelingen bij Volvo. Het verkoopteam staat voor u klaar.” 

Telefoon: (015) 2512375. 
Internet: www.hoeke.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12