Afbeelding

Kinderen leren zelf koken bij Albert Heijn Delft

Algemeen

Editie: Week 7, Jaargang 21 |

DELFT - Op woensdag 20 februari kunnen kinderen bij de Albert Heijn aan de Martinus Nijhofflaant meedoen aan een kookworkshop.

Van 12:00-17:00 uur zijn ze welkom om helemaal zelf een rijsttafel klaar te maken. Bovendien kan er natuurlijk lekker geproefd worden van alles. Naast het koken kunnen kinderen ook hun eigen koksmuts knutselen.

Bij alle Albert Heijn winkels kunnen kinderen tot en met 17 maart keukenmini’s verzamelen: 50 miniproducten om keukentje mee te spelen en eigen fantasiegerechtjes te maken. Ook verschijnt er een bijzondere, eenmalige Allerhande voor kids boordevol tips en lekkere, gemakkelijke gerechten waarmee iedere juniorchef thuis de show kan stelen. “Met de mini’s, het bijbehorende keukentje, de Allerhande voor kids en de kookworkshops willen we kinderen in onze winkel spelenderwijs laten ervaren hoe leuk koken is,” aldus supermarktmanager Jan Blaak van Albert Heijn Delft.

Jan Blaak: “Ons team op de winkelvloer ziet dat veel kinderen het leuk vinden om zelf boodschappen te doen. Ook merken onze medewerkers dat kinderen steeds meer bij hun ouders aangeven wat ze graag willen eten. Tijdens de kookworkshops mogen de jonge koks zelfs helemaal zelf aan de slag om hun eigen rijsttafel te maken. Wij hebben met ons team ontzettend veel zin in de workshops.” De keukenmini’s en het bijbehorende keukentje zijn verkrijgbaar vanaf 4 februari tot en met 17 maart 2013, zolang de voorraad strekt. Klanten ontvangen bij elke 15 euro aan boodschappen een gratis keukenmini, inclusief een kaartje om fantasiegerechtjes mee te bedenken. Allerhande voor kids is vanaf 4 februari gratis verkrijgbaar bij Albert Heijn en online te bekijken via ah.nl/allerhandekids of de Allerhande app voor tablets. De kinderkookworkshop vindt plaats op woensdag 20 februari van 12:00-17:00 uur in Albert Heijn, Martinus Nijhofflaan 15-19 te Delft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12