Inloophuis Debora ontvangt donatie van Specsavers Delft

Algemeen

Marian Merkus (midden) van Inloophuis Debora ontvangt de cheque uit handen van Henk van het Hoff van Specsavers Delft. Op de achtergrond de Brassband van Stichting Sensation.

DELFT - Specsavers Delft heeft een bedrag van 1515 euro aan Inloophuis Debora en 815 euro aan de Brassband van Stichting Sensation geschonken. Ruim één jaar geleden is de Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen om samen met de winkels iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Voor elke verkochte bril of verkocht hoortoestel doet elke winkel een donatie aan de stichting. Inloophuis Debora en Stichting Sensation zijn door de inwoners van Delft zélf voorgedragen als goede doelen die een financieel steuntje in de rug verdienen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigde Henk van het Hoff van Specsavers Delft onlangs de totale opbrengst symbolisch aan Marian Merkus van Inloophuis Debora. Merkus was ontzettend blij met de donatie van Specsavers. “Ik vind dit een fantastisch initiatief. Zonder sponsoring of donaties hou je een club of een goed doel niet goed draaiende, dus we kunnen deze extra steun heel goed gebruiken”, aldus Merkus.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12