Volgende week barst het grootste feest van Delft los op de Markt: de achtste editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Delft op Zondag geeft 2x2 vrijkaarten weg!
Volgende week barst het grootste feest van Delft los op de Markt: de achtste editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Delft op Zondag geeft 2x2 vrijkaarten weg!

Win kaarten voor een bijna uitverkocht Oranjekoorts!

Algemeen

DELFT - Volgende week barst het grootste feest van Delft los op de Markt: de achtste editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Jong en oud maakt zich op om te genieten van een uitbundig feest met heel veel gezelligheid. En het leukste van alles? Delft op Zondag geeft 2x2 vrijkaarten weg!

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar zet de organisatie in op een spectaculaire editie in 2024. Guy Verbeek, organisator van Oranjekoorts Koningsnacht Festival, heeft samen met zijn team maanden voorbereiding achter de rug: “Het zijn de laatste loodjes nu om deze complexe productie in elkaar te zetten. Niet alleen vraagt het ontzettend veel voorbereiding om een festival midden in de binnenstad te organiseren, maar achter de schermen is er op die avond meer dan tweehonderd man aan het werk om dit feestje in goede banen te leiden. Ik ben dit team enorm dankbaar, zonder hen zou het onmogelijk zijn om dit evenement te organiseren” vertelt Guy trots. Dirk Wijtman, eigenaar van Het Koningshuys, is al sinds het eerste uur betrokken bij Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Hij is als horecapartner betrokken en zorgt er met een team van zo’n 50 medewerkers voor dat iedereen een drankje kan halen aan de bar: “Het is een sensatie om mee te maken, vanaf het begin tot het eind heb ik er enorm veel plezier in. Daarnaast vind ik het geweldig om zoveel Delftenaren bij elkaar te zien op de Markt!”

Wat moet je weten?
Op het podium op de Markt wordt het een groots feest met Bilal Wahib, Sjaak, Bombastic, Layon Nais en Adventureboy. Het festival gaat dit jaar een half uur langer door (tot 00.00 uur) en wordt afgesloten door een legende; Charly Lownoise met een feestelijke happy hardcore set. Er is een nieuwe Oranjekoorts huisband die de gehele avond voorbij komt. Voor de borrelaars wordt er een speciaal borrelplein geopend met een speciaal wijnen- en bierenbar. Het borrelplein is 18+ en reserveren is niet nodig. “Het wordt een drukke editie met meer dan vierduizend bezoekers. Kom daarom op tijd, voor 19.00 uur, om rijen bij de ingang en muntenkassa te ontlopen. Vroege aankomst wordt aangeraden, de capaciteit is namelijk beperkt. Daarnaast verwachten we natuurlijk goed weer en anders hebben we voor alle bezoekers een poncho klaar liggen bij entree. Wat verder nog belangrijk is? Neem een flink portie gezelligheid mee”, aldus Guy. 

Laatste kaarten
De kaartverkoop dit jaar loopt harder dan ooit tevoren. Heb je nog geen kaart en wil je dit spektakel niet missen? De laatste 100 kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.oranjekoortsfestival.nl. Voor de allerlaatste beslissers worden er nog 50 kaarten achter gehouden om aan de deur te verkopen vanaf 17.30 uur. 

Win kaarten
Delft op Zondag geeft 2x2 kaarten weg aan de lezers van Delft op Zondag! Wat moet je daarvoor doen? Laat via redactie@delftopzondag.nl weten met wie jij graag naar Oranjekoorts zou willen gaan en waarom jij deze kaarten moet winnen. Kijk voor meer informatie en tickets op www.oranjekoortsfestival.nl.