Voor de financiering van het Regenerate Station is het 'Balkenplan' opgezet. (Van links naar rechts: Inge Brandsen, Sid Kitzen en Mike Verlaan)
Voor de financiering van het Regenerate Station is het 'Balkenplan' opgezet. (Van links naar rechts: Inge Brandsen, Sid Kitzen en Mike Verlaan) Foto:

Help mee met het Balkenplan!

Algemeen

DELFT - Onlangs gaf de gemeente Delft groen licht aan Stichting Regenerate voor het draaien van het Regenerate Station in de Delftse Hout van 1 juni tot en met 10 augustus. Nu is het tijd voor de volgende stap: de financiering rond krijgen.

Stichting Regenerate is een platform in Delft die jongvolwassenen laat kennismaken met mindfulness en community. Dat doen ze door diverse laagdrempelige evenementen te organiseren waarbij deze thema’s centraal staan. Nu gaat de stichting dus het Regenerate Station draaien in de Delftse Hout, een pop-up locatie waar Delftenaren kunnen ontspannen en opladen. Dit kunnen ze doen door te sporten en je lichaam te trainen, maar ook door activiteiten die ‘de geest trainen’. Voorbeelden hiervan zijn ecstatic dancing, meditaties, yoga en singing circles. 

Balkenplan
Na groen licht van de gemeente is het nu tijd om de financiering rond te krijgen, de kosten om de dome te laten bouwen bedragen namelijk 20.000 euro! Voor deze financiering heeft de stichting het ‘Balkenplan’ bedacht: “Met de vergunning hebben we onze eerste overwinning behaald, maar nu zijn we hard bezig om de financiën rond te krijgen. De dome die we gaan bouwen bestaat uit houten balken en van deze balken gaan we er 90 verkopen. Op deze manier kunnen bedrijven letterlijk en figuurlijk bijdragen aan de fundering van de dome. De naam van uw bedrijf wordt permanent in de balk gebrand en uw naam wordt vermeld op onze website en in de aftermovie”, vertelt Mike Verlaan van Stichting Regenerate.

In totaal zijn er drie opties voor sponsoring: balken, raamwerk én een hoofdsponsor doek. De balken en de doeken zijn te koop voor 222,22 euro. Voor meer informatie kunt u terecht op www.regenerate-delft.nl. Eventuele vragen kunnen worden gemaild naar info@regenerate-delft.nl.