Afbeelding

Yasso: nu 25 procent korting op schilderwerk!

Algemeen

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder die goed werk aflevert? Zoek niet verder! Schildersbedrijf Yasso helpt u graag met een prijs vanaf 8 euro per meter. Op zowel binnen- als buitenschilderwerk krijgt u in het jaar 2024 zelfs 25 procent korting. Een afspraak maken kan zeven dagen per week, en er is nog plek!

Yasso is een professioneel schildersbedrijf dat sinds de oprichting in 2018 gespecialiseerd is in binnen- en buitenschilderwerk, stukadoorswerk, sloopreiniging en pleisterdiensten. Het bedrijf biedt diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Yasso staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het schildersbedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen, zoals Sikkens-verf voor buiten en Sigma-verf voor binnen, om ervoor te zorgen dat uw project er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat. 

Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende offerte op www.yassopainter.com, of bel naar 06-86279702. Binnen één tot twee werkdagen ontvangt u een gespecificeerde offerte.