ABC Harnaschpolder heeft met Rollema Installation Services een huurovereenkomst getekend voor haar nieuwbouwontwikkeling gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn.
ABC Harnaschpolder heeft met Rollema Installation Services een huurovereenkomst getekend voor haar nieuwbouwontwikkeling gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn.

Rollema tekent huurovereenkomst met Delta Development en VolkerWessels Logistics Development

Algemeen

DEN HOORN - ABC Harnaschpolder, een ontwikkelcombinatie van Delta Development en VolkerWessels Logistics Development, heeft met Rollema Installation Services, onderdeel van Logicall, een huurovereenkomst getekend voor haar nieuwbouwontwikkeling gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn.

BC Harnaschpolder is een hoogwaardige ontwikkeling van circa 15.000 m² logistieke bedrijfs-, en kantoorruimte op één van de laatste beschikbare kavels op het bedrijventerrein Harnaschpolder, ideaal gelegen langs de A4 tussen Den Haag en Rotterdam. Huurder Rollema heeft met ABC Harnaschpolder dé locatie gevonden voor de consolidatie van meerdere locaties in de omgeving van Delft en is specialist in het leveren, installeren en onderhouden van onder andere geldautomaten, koffiemachines, fitnessapparatuur, emballagesystemen, frisdrankautomaten en zelfscan betaalsystemen in supermarkten. Rollema maakt sinds 2022 deel uit van Logicall waarmee zij haar leidende positie op het gebied van Installation Services in de Benelux verder heeft versterkt. Vanuit deze locatie kan Rollema haar marktpositie verder versterken en is hiermee in staat om vanuit deze locatie in de toekomst met elektrische voertuigen leveringen en installaties uit te voeren. Hierbij is het uitgangspunt om het dak te benutten voor het opwekken van elektriciteit voor het laden van de bussen en trucks. 

Moderne werkomgeving
Fred Weijgertse, Goepsdirecteur divisie Technische Logistiek van Logicall: “Deze locatie stelt ons in staat om de sterk groeiende vraag naar installatie activiteiten in een state-of-the-art gebouw te faciliteren voor onze klanten. Zowel qua handling & storage kunnen we hierbij verder professionaliseren en uitbreiden en tevens kunnen we vanuit deze moderne werkomgeving ook ons personeel beter faciliteren. Kortom vanuit deze locatie zijn we in staat om te bouwen aan een succesvolle uitbreiding van onze dienstverlening waarbij duurzaamheid een belangrijke pijler is.”