Bij Idenburg Car Solutions aan de Schieweg gaat uw auto gegarandeerd schoon de lente in!
Bij Idenburg Car Solutions aan de Schieweg gaat uw auto gegarandeerd schoon de lente in!

Uw auto schoon de lente in bij Idenburg!

Algemeen

DELFT - De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om uw auto een beetje aandacht te geven. Idenburg Car Solutions aan de Schieweg biedt verschillende poetspakketten aan, waar uw auto weer helemaal van gaat glimmen!

Veel mensen denken bij het laten glimmen van een auto al snel aan de wasstraat, maar volgens Erik Idenburg is het laten poetsen van een auto dé manier om een auto nauwkeurig te verzorgen: “Mensen kunnen hierbij denken aan bijvoorbeeld vogelpoep, gebruikssporen en krasjes. Je zou denken dat hier weinig aan gedaan kan worden, maar bij ons hebben mensen de keuze uit drie poetspakketten. Voor welk pakket u ook gaat, wij zorgen er altijd voor dat uw auto weer gloednieuw lijkt!” Bij alle poetspakketten worden de standaard werkzaamheden verricht. Zo wordt de gehele auto ontvet en minimaal 1 stap gepolijst, wordt het interieur van de auto opgefrist, krijgt uw auto een dieptereiniging van de lak én worden uw banden, velgen en wielkasten gereinigd. Natuurlijk kunt u daarnaast nog kiezen uit een aantal extra opties, waaronder een lakinspectie, het reinigen van de motorruimte of om een coating aan te brengen. . 

Actie
Bent u enthousiast geworden? Tot het einde van de maand maart én de gehele maand april profiteert u bij Idenburg van een geweldige actie: “Wij bieden ons premium autopoetspakket in deze periode aan voor slechts 275 euro! Hiermee krijgt u een korting van maar liefst 100 euro en gaan wij nog een stapje verder met onder andere een diepere polijstbehandeling. Hiermee gaat uw auto gegarandeerd schoon de lente in!”

Meer informatie over de verschillende pakketten vindt u op www.idenburgcarsolutions.nl. U kunt voor vragen bellen naar 015-2571670 of mailen naar info@idenburgcarsolutions.nl!