Afbeelding

Jan en Carin Zonneveld zijn 50 jaar getrouwd!

Algemeen

Carin kwam half augustus 1971 werken bij de Optische Industrie De Oude Delft in Delft, waar Jan in opleiding was voor instrumentmaker. “Ik zag Carin die dag binnenkomen en wachtte haar na werktijd op om haar naar huis te brengen, maar dat wilde Carin niet na de eerste ontmoeting”, vertelt Jan. “Maar na 30 minuten praten mocht ik Carin tot het begin van haar straat brengen. Het was liefde op het eerste gezicht.” Op 13 februari 1974 zijn Jan en Carin na een jaar te zijn verloofd getrouwd. Op 4 mei 1978 werd hun dochter Joyce geboren. In augustus 1978 is Jan bij de brandweer in Delft gaan werken, waar hij na ruim 33 jaar gewerkt te hebben als beroepsbrandweerman op 1 januari 2011 met pensioen is gegaan. Hij was toen 57 jaar. 

“Wij zijn nu allebei 70 jaar en gaan dit vieren op Bali, waar wij in februari, 25 jaar geleden, op onze trouwdag voor het eerst kwamen en nu
na vele reizen over de wereld weer op 13 februari ons 50-jarig huwelijk gaan vieren. Een week van tevoren hebben wij in Preston Palace met onze dochter Joyce en man Laurens met de kleinkinderen Dylan en Nikki ons familiefeestje gevierd.”