Broer en zus Pepijn en Katrien van der Mast zijn de gezichten achter Hugo Vintage en voelen zich thuis bij RODI!
Broer en zus Pepijn en Katrien van der Mast zijn de gezichten achter Hugo Vintage en voelen zich thuis bij RODI!

Hugo Vintage voelt zich thuis bij RODI!

Algemeen

DELFT - Bij Hugo Vintage combineren broer en zus Pepijn en Katrien van der Mast het plezier in klussen en opknappen, de liefde voor vintage kleding en interieur en de lol om nieuwe mensen te ontmoeten. Vanaf 1 december vorig jaar is deze gloednieuwe winkel officieel geopend.

Volgens Katrien zat het idee van een vintage winkel al langer in haar hoofd: “Ik ben eigenlijk al heel lang vintage fan, zowel kleding als interieur. Het leek mij daarom al jaren leuk om ook andere mensen te laten zien hoe leuk vintage is en hoe leuk en verzorgd je er uit kunt zien met vintage kleding. Uiteindelijk werd dat niks, totdat Pepijn zich ermee ging bemoeien!” Pepijn had namelijk net een deel van zijn eigen onderneming verkocht en wilde graag iets met zijn handen doen: “Ik vind ondernemen juist leuk en vind het niet eng om een winkel te beginnen. Toen zijn we gaan nadenken over een winkel met vintage kleding en meubels. Op deze manier kwamen onze interesses eigenlijk heel goed samen!” Hun winkel heeft inmiddels ook al een eigen webshop en het is zelfs al mogelijk om je meubels te laten bezorgen!

RODI
Het bezorgen doet Pepijn in hun nieuwe busje, die door RODI is voorzien van een fraaie bestickering: “Ik kende Peter nog van vroeger en heb hem een berichtje gestuurd op LinkedIn. Toen heb ik het logo doorgestuurd en is het balletje gaan rollen. De service was echt perfect, aangezien we op verzoek van RODI nog even zijn komen kijken en op het laatste moment van ontwerp zijn veranderd! Het was heel fijn dat er met je meegedacht wordt en we zijn heel blij met het eindresultaat!”

Pepijn en Katrien geven je graag persoonlijk advies in de winkel aan de Hugo de Grootstraat 136C in Delft. Neem daarnaast gerust een kijkje op www.hugovintage.nl!